Πολιτική

Χαράλαμπος Αθανασίου: Απίστευτη δήλωση για τις μίζες – Είναι στα καθήκοντα του υπουργού

Χαράλαμπος Αθανασίου: Απίστευτη δήλωση για τις μίζες – Είναι στα καθήκοντα του υπουργού
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου μιλά ξεκάθαρα για τις μίζες.

Για όσους δεν το ξέρατε «η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού». Αυτό υποστήριξε νωρίτερα μιλώντας στην ΕΡΤ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Αρχικά, ερωτηθείς ο κ. Αθανασίου αν η μίζα είναι στις αρμοδιότητες του υπουργού ή επ’ ευκαιρία των καθηκόντων, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας:

«Αν ένα αδίκημα ανάγεται στα καθήκοντα ή όχι του υπουργού είναι αρμόδια να τα κρίνουν κατά περίπτωση τα δικαστήρια».

Φωτογραφία Eurokinissi


Αλλά στην συνέχεια υποστήριξε: «Δεν θα την έπαιρνε την μίζα αν δεν ήταν υπουργός. Πιστεύω ότι είναι κατά την άσκηση των καθηκόντων του διότι αν δεν ασκούσε τα καθήκοντα δεν θα τα έπαιρνε».

Αφού δέχτηκε δύο τρεις φορές ο κ. Αθανασίου την ίδια ερώτηση τελικά απάντησε ξεκάθαρα: «Είναι στα καθήκοντά του».

Δείτε το σχετικό βίντεο με την δήλωση του Χαράλαμπου Αθανασίου:

Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Αθανασίου

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου (γεννήθηκε στη Αγία Παρασκευή Λέσβου στις 18 Απριλίου 1946) είναι Έλληνας δικαστικός και πολιτικός, βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία από το 2012. Κατείχε τη θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία το 2012. Επανεκλέχθηκε ως βουλευτής Νομού Λέσβου με τη Νέα Δημοκρατία το 2015.

Στην τρικομματικής και στη συνέχεια δικομματικής στήριξης Κυβέρνηση Σαμαρά, διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών (21 Ιουνίου 2012 – 25 Ιουνίου 2013) και υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (25 Ιουνίου 2013 – 27 Ιανουαρίου 2015).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments