Αθλητισμός

Πανιώνιος – ΑΕΚ 78-74

Πανιώνιος – ΑΕΚ 78-74
Ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη επί της αποδεκατισμένης ΑΕΚ με 78-74 για την 24η αγωνιστική της Basket League.

Ο Πανιώνιος έκανε τη νίκη της αγωνιστής στην Basket League. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε της ΑΕΚ με 78-74.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και πήραν ένα μικρό προβάδισμα πέντε πόντων.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδειχναν κουρασμένοι και με λίγες λύσεις στον πάγκο. Αυτό γιατί ο Λούκα Μπάνκι είχε αρκετούς αθλητές με πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο ο Γιαννούλης Λαρετζάκης ήταν σε καλή μέρα και κράτησε την ΑΕΚ κοντά στο σκορ.

Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο δεκάλεπτο. Τότε πάτησε γκάζι ο Πανιώνιος και κατάφερε να φτάσει τη διαφορά μέχρι και στους 12 πόντους.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο τρίτο δεκάλεπτο. Η “Ένωση” έμενε από λύσεις, ειδικότερα στην περιφέρεια. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να φτάσει μέχρι και σε +19. Με μπροστάρη τον Γιαννούλη Λαρετζάκη, η ΑΕΚ κατάφερε να κρατηθεί ζωντανή στο ματς.

“Κιτρινόμαυρη” αντεπίθεση στο φινάλε

Η αντεπίθεση του “δικεφάλου” ξεκίνησε στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης. Η διαφορά κατέβηκε μέχρι και στους 2 πόντους. Οι “κιτρινόμαυροι” θα μπορούσαν να έχουν φτάσει μέχρι και στην νίκη. Ωστόσο σπατάλησαν τέσσερις κρίσιμες επιθέσεις στο φινάλε με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα.

Τα δεκάλεπτα:21-18, 47-35, 62-57, 78-74

Πανιώνιος: Ντόρσει 13, Μπέρι 26 (4), Δημητρακόπουλος, Χούγκαζ, ΜακΚι 9(1), Καραμολέγκος, Δίπλαρος, Ρουμελιώτης, Καμπερίδης, Παπαντωνίου 19 (1), Όστιν 6, Χάμιλτον 5
ΑΕΚ: Τζέιμς 8, Ξανθόπουλος 4 (1), Σάκοτα 14 (1), Λαρεντζάκης 14 (2), Μωραϊτης 13 (2), Γκρίφιν 2, Σαντ Ρος 7, Ρογκαβόπουλος, Γιαννόπουλος 5, Χάντερ 7
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments