Ελλάδα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλονίζει ο γνωστός παρουσιαστής μετά το τροχαίο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλονίζει ο γνωστός παρουσιαστής μετά το τροχαίο
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά με την μηχανή τα Χριστούγεννα του 2017.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά με την μηχανή τα Χριστούγεννα του 2017 σε σύγκρουση με λεωφορείο.

Ο οδηγός λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει σχεδόν κάθετα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με τον παρουσιαστή να «καρφώνεται» πάνω του.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά από το τροχαίο που τον τραυμάτισε σοβαρά και τον έχει αφήσει με σοβαρά κινητικά προβλήματα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να «μάχεται» καθώς ακόμα δεν έχει αναρρώσει παρουσιάζοντας σημαντικά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του Ευαγγελία Βαρσάμη, κατέθεσαν αγωγή με την οποία ζητύν από τον οδηγό 3 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση, αφού όπως λένε ο Κωνσταντίνος έχει υποστεί σημαντικές νοητικές και κινητικές βλάβες, που ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί.

Τι αναφέρει στην αγωγή

Μεταξύ άλλων στην αγωγή αναφέρεται πως «Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές απο διάφορες μολύνσεις ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία.

Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments