Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Νέος διακανονισμός με Σεϊταρίδη

Παναθηναϊκός: Νέος διακανονισμός με Σεϊταρίδη
Παναθηναϊκός και Σεϊταρίδης ήρθαν σε νέα συμφωνία για τα οφειλόμενα.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να φτάσει στους διακανονισμούς, που ήθελε για να εξασφαλίσει την άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα, έχοντας αρκετούς ανοικτούς λογαριασμούς από το παρελθόν.

Ένας από αυτούς, είναι και με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του, Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Ο παλαίμαχος Έλληνας δεξιός μπακ και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 2004, όπως αναφέρει το «Sportime», συμφώνησε για άλλη μια φορά σε διακανονισμό με τη διοίκηση, με την αγάπη του για το «τριφύλλι» να μην κρύβεται ακόμη μία φορά.

Ο διακανονισμός αυτός, που υπέγραψε, σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες είναι ο τέταρτος ή ο πέμπτος, που υπογράφει, διευκολύνοντας το θέμα της αδειοδότησης για τους «πράσινους».

Πρόκειται για μια υπόθεση… που πέρασε στα ψιλά, αλλά έχει επίσης τη σημασία της, με τον Σεϊταρίδη να είναι ένας εκ των πιο παλιών οφειλετών της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει έρθει το τελευταίο διάστημα σε συμφωνία με πολλούς πρώην παίκτες του για οφειλόμενα. Μεταξύ αυτών είναι ο Βέμερ, ο οποίος πέρσι ήταν η αιτία που οι πράσινοι τιμωρήθηκαν με -6 βαθμούς.

Επιπλέον, συμφωνία υπάρχει με τον Έκι Γκονζάλες, όπως και με τους Λέτο και Πέτριτς, που τους οφείλονταν χρήματα.

Παράλληλα, στη… λίστα έχει μπει και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έχει διακανονίσει με τον Παναθηναϊκό τα οφειλόμενα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments