Διεθνή

Βρετανία: Πατέρας βρήκε κρεμασμένη την 12χρονη κόρη του (pics)

Βρετανία: Πατέρας βρήκε κρεμασμένη την 12χρονη κόρη του (pics)
Στο συμπέρασμα ότι η 12χρονη Τζέσικα, από την Βρετανία, αποφάσισε να δώσει τέλος στην σύντομη ζωή της γιατί είχε πέσει θύμα bullying κατέληξαν οι Αρχές.

Ήταν ξημερώματα Απρίλη, το 2017 όταν ένα 12χρονο κοριτσάκι βρέθηκε κρεμασμένο στο δωμάτιό του από τον ίδιο του τον πατέρα στο Γουόρινγκτον, στην Βρετανία.

Λίγο πριν δώσει τέλος στην ζωή της είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία με το πόδι της στο οποίο είχε γράψει RIP.

Η Τζέσικα θεωρείται βέβαιο ότι είχε πέσει θύμα παρενόχλησης και ξυλοδαρμού από συμμαθητές της. Στην δίκη αποκαλύφθηκε ότι βρέθηκαν στο δωμάτιό της σκίτσα και σημειώματα τα οποία περιείχαν και το όνομα του παιδιού που την βασάνιζε.

Η 12χρονη Τζέσικα


Εκτός αυτού, σύμφωνα με DailyMail, στο iPad της εντοπίστηκαν άσχημα μηνύματα που της έστελναν άλλοι φίλοι της λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της. Ένα χρόνο πριν δώσει τέλος στην ζωή της, η Τζέσικα είχε γυρίσει από το σχολείο με εκδορές στο σώμα της και μαυρισμένο μάτι.

Το βράδυ λίγο πριν τον θάνατό της φίλοι της είχαν τηλεφωνήσει στην αστυνομία λέγοντας ότι ανησυχούν για εκείνη.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και φώναζαν από κάτω στον πατέρα της για να κινητοποιηθεί. Εκείνος ξύπνησε έντρομος και έτρεξε στο δωμάτιο του παιδιού του. Τότε άκουσαν μια κραυγή που δεν θα ξεχάσουν. Βρήκε το παιδί του απαγχονισμένο και παρότι το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Να αναφέρουμε, ότι η 12χρονη Τζέσικα δεν είναι το μοναδικό παιδί που αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω ότι δεν άντεχε τον εκφοβισμό που δεχόταν.

Η 12χρονη Τζέσικα


Εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο καθημερινά κακοποιούνται βάναυσα. Άλλα καταφέρνουν και το ξεπερνούν, άλλα πάλι όχι, καταλήγοντας στην απόφαση της Τζέσικα.

Χρέος όλων λοιπόν, να προχωράμε σε καταγγελίες για οτιδήποτε πέφτει στην υπόληψη μας προκειμένου να μπει επιτέλους μια τελεία στον σχολικό εκφοβισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments