Αθλητισμός

Πανιώνιος: Δικαιώθηκε για την υπόθεση Ντουρμισάι

Πανιώνιος: Δικαιώθηκε για την υπόθεση Ντουρμισάι
Ο Πανιώνιος δικαιώθηκε στην δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην ομάδα του Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του Φιορίν Ντουρμισάι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι εξαιρετικός και κατάφερε να κερδίσει και την κλήση του στην Εθνική μας.

Ωστόσο δεν είναι η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του. Αυτή είναι η Δωριέα Ρόδου που πήγε τον Πανιώνιο στα δικαστήρια διεκδικώντας τα τροφεία του. Το πόσο που διεκδικούσε η ομάδα της Ρόδου είναι 35.000 ευρώ.

View this post on Instagram

Δείχνουμε όλοι την #WhiteCard , την κάρτα της Ειρήνης, για τον εορτασμό της #April6 @eleven_campaign που θέτει ως στόχο να χρησιμοποιήσει την ενωτική δύναμη του αθλητισμού για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να προωθήσει τη διαπολιτισμική συνεργασία. @peaceandsport @idsdp #bepartofwhatmatters #wecandoitalltogether #11fam

A post shared by Φιορίν Ντουρμισάι (@fjorin_durmishaj) on

Πανιώνιος: Δικαίωση στα δικαστήρια

Το αρμόδιο δικαστήριο έκρινε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν πρέπει να δώσει κάποιο ποσό για την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα της Super League δικαιώνεται για ένα τέτοιο ζήτημα. Μάλιστα, έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το αν αυτές οι αποφάσεις είναι σωστές. Τα ποσά που ζητάνε οι μικρότερες ομάδες είναι χαμηλά και δεν αποτελούν οικονομική ζημιά.

View this post on Instagram

🔴🔵

A post shared by Φιορίν Ντουρμισάι (@fjorin_durmishaj) on

Αντίθετα τα συγκεκριμένα χρήματα είναι αρκετά για να ζήσουν τοπικές ομάδες και μικρές ακαδημίες για να συνεχίσουν το έργο τους. Αυτό είναι να παράγουν παίκτες που θα προωθούνται σε μεγαλύτερους συλλόγους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments