Ελλάδα

Κώστας Σόμμερ: Κατεβαίνει στις εκλογές με κόμμα – έκπληξη

Κώστας Σόμμερ: Κατεβαίνει στις εκλογές με κόμμα – έκπληξη
Αυξάνονται οι celebrities που κατεβαίνουν στις εκλογές. Στη λίστα με τους υποψηφίους προστέθηκε και ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με κόμμα - έκπληξη.

Ακουγόταν εδώ και καιρό ότι ο Κώστας Σόμμερ σκοπεύει να κατέβει στις εκλογές. Ο ίδιος άλλωστε έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την πολιτική εδώ και καιρό. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε τελικά τη μεγάλη απόφαση και ανακοίνωσε ότι θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Ο Κώστας Σόμμερ είναι ένας αγαπητός και επιτυχημένος ηθοποιός, ο οποίος έχει κάνει καριέρα στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Ο Κώστας Σόμμερ γεννήθηκε στις 17η Μάη 1975 και είναι ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.  Το 2005, εμφανίστηκε στην ταινία του Hollywood Deuce Bigalow: European Gigolo, με πρωταγωνιστή τον Rob Schneider. Γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου και πέρασε τα περισσότερα από τα παιδικά του χρόνια, ενώ αργότερα μετακόμισε στην Ελλάδα.  Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Του αρέσουν τα extreme sports, η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το τζετ σκι, τα γρήγορα σκάφη, αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Άλλα χόμπι του είναι το kickboxing, η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις, ο στίβος και τα πυροβόλα όπλα. Σήμερα ζει μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες.

Ο Κώστας Σόμμερ και ο Βασίλης Λεβέντης στη Βουλή


Κώστας Σόμμερ: Με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές

Ο επιτυχημένος ηθοποιός συμφώνησε λοιπόν να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με την Ένωση Κεντρώων. Ο κ. Σόμμερ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή. Οι κ.κ. Λεβέντης και Σόμμερ έδωσαν τα χέρια για την υποψηφιότητα του γνωστού ηθοποιού.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς


Αξίζει να αναφέρουμε ότι υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων θα είναι και ο Γιώργος Ρωμανιάς, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή όπου και συμφώνησαν στην υποψηφιότητά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments