Αθλητισμός

Λεμπρόν Τζέιμς: Εντυπωσιακή ζωγραφιά με μια μπάλα μπάσκετ (vid)

Λεμπρόν Τζέιμς: Εντυπωσιακή ζωγραφιά με μια μπάλα μπάσκετ (vid)
Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για έναν ιδιαίτερο ζωγράφο.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποτελεί είδωλο για εκατομμύρια παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα στο χώρο του μπάσκετ. Ο “Βασιλιάς” αποτελεί για πολλούς τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του NBA.

Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει το Κλίβελαντ για να μετακομίσει στους Λέικερς του Λος Άντζελες. Στην πρώτη του χρονιά στην πόλη των “αγγέλων” δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στα play off του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

Ακόμα και ο ίδιος ο Λεμπρόν γνώριζε πως ήταν δύσκολο να πάει μακριά από την πρώτη κιόλας χρονιά. Οι Λέικερς έχουν χάσει μεγάλο μέρος της αίγλης του και θα χρειαστούν περισσότερες προθήκες για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

View this post on Instagram

UP UP and AWAY!! SUPER WASHED Ain’t He??!! ‍♂️. Stay low and keep firing! The air up there is a tad bit different. LIVE.LAUGH.LOVE #striveforgreatness #thekidfromakron #jamesgang #bronknows

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Λεμπρόν Τζέιμς: Πηγή έμπνευσης για όλους

Παρά τη δύσκολη χρονιά που πέρασε, ο Λεμπρόν εξακολουθεί να είναι πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους. Ακόμα και για αυτούς που δεν παίζουν μπάσκετ.

Συγκεκριμένα ένας ζωγράφος αποφάσισε να φτιάξει το πορτρέτο του “Βασιλιά”. Ωστόσο δεν το έκανε με τον εύκολο τρόπο. Ο καλλιτέχνης έφτιαξε την εικόνα του Λεμπρόν Τζέιμς χρησιμοποιώντας μια μπάλα μπάσκετ αντί για πινέλο.

https://www.facebook.com/bleacherreport/videos/2287808567939983/

Παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο, ο ζωγράφος κατάφερε να πετύχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και φυσικά έγινε viral.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments