Τεχνολογία

Apple: Πεσμένες οι πωλήσεις iPhone

Apple: Πεσμένες οι πωλήσεις iPhone
Η Apple βλέπει τις πωλήσεις των iPhone να εξακολουθούν να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα.

Η Apple ήταν στην πρώτη θέση των πωλήσεων για πολλά χρόνια. Ωστόσο αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Από την αρχή του έτους η Αμερικανική εταιρία έχει ανακοινώσει την πτώση στα νούμερα της.

Βρισκόμαστε σχεδόν δυο εβδομάδες πριν γίνουν γνωστά τα οικονομικά στοιχεία και του δεύτερου οικονομικού τριμήνου της Apple. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα νούμερα εξακολουθούν να μην είναι καλά.

Η Apple δεν ξεπέρασε τις 45 εκατομμύρια πωλήσεις iPhone. Αυτό σημαίνει πως έχει πτώση 10% σε σχέση με το περσινό έτος. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην μικρή ζήτηση που είχε το iPhone XR και το iPhone XS.

Έρχεται επαναστατική αλλαγή στα iphones και στα ipads

Παρά την πτώση στις πωλήσεις, η Αμερικανική εταιρία συνεχίζει να ετοιμάζει νέα πράγματα για τους χρήστες της. Συγκεκριμένα πρόκειται για το Dark Mode, με τις πρώτες αντιδράσεις των χρηστών iPhone και iPad να είναι πολύ θετικές.

Το νέο λογισμικό της Apple, που θα δώσει ουκ ολίγες δυνατότητες στις συσκευές της εταιρείας, ονομάζεται iOS 13. Προβλέπεται από τους υπεύθυνους να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, πληροφορίες του 9to5mac.com που ειδικεύεται σε σχετικά θέματα, που αφορούν την Apple, κάνουν λόγο για ένα λογισμικό «goth-friendly», δηλαδή με μεγαλύτερη έμφαση στο μαύρο χρώμα και γενικά στις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Ένα ακόμα γνώρισμα που θα προσδώσει το iOS 13 στις συσκευές iPhone και iPad είναι η δυνατότητα του multitasking screen. Το χαρακτηριστικό αυτό θα επιτρέπει από την κάθε συσκευή της εταιρείας να γίνεται παράλληλη παρουσίαση δύο ή παραπάνω «παραθύρων» και όλο αυτό με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη της εκάστοτε συσκευής.

Παράλληλα με τις παραπάνω ενέργειες, με τον ερχομό του το νέο λογισμικό της Apple θα κάνει απαραίτητες ενημερώσεις σε πολλά applications που κατά καιρούς έχουν δυσαρεστήσει πολύ τους φίλους της Apple. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η εφαρμογή Safari – το αντίστοιχο Chrome στα Android – η οποία αναμφίβολα θα είναι η πρώτη που θα δεχθεί μεγάλη επεξεργασία από τη στιγμή που θα λανσαριστεί το καινούριο λογισμικό της Apple.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments