Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Άστατος ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Επιλεκτικά άστατος θα είναι ο καιρός το Σάββατοκύριακο (19/4/19) σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου. Ο έμπειρος προγνώστης αναφέρει ότι θα υπάρχουν τοπικές βροχές και μπόρες, ενώ ο βοριάς σταδιακά θα ενταθεί με αποτέλεσμα να υπάρξει ασυνήθιστη ψύχρα για την εποχή.

Η γενικότερη αίσθηση είναι ότι ο καιρός το Σαββατοκύριακο θα παρουσιάσει δύο… πρόσωπα, καθώς σε ορισμένες περιοχές θα υπάρξουν βροχές, ενώ σε άλλες ηλιοφάνεια.

  • Πρόγνωση καιρού: Το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Σάββατο (20/04/2019)

  • Καιρός: Στην Ήπειρο, το βόρειο Ιόνιο, τη δυτική Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά ορεινά.

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρές. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της βορειοανατολικής χώρας.

Φωτογραφία ΕΜΥ


  • Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά και βόρεια 3 με 5, στα ανατολικά και νότια 5 με 7 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά και τη Μακεδονία θα επικρατήσουν νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Στα δυτικά σε άνοδο. Στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές.

Αναλυτικά όλα τα νέα για τον καιρό στην ειδική κατηγορία του pagenews.gr εδώ.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments