Πολιτική

Θανάσης Χειμωνάς: Η απαράδεκτη ανάρτησή του για την απόπειρα αυτοκτονίας του Κορτώ

Θανάσης Χειμωνάς: Η απαράδεκτη ανάρτησή του για την απόπειρα αυτοκτονίας του Κορτώ
Θανάσης Χειμωνάς: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι με ανάρτησή του κορόιδεψε τον Αύγουστο Κορτώ που γνωστοποίησε την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Ο Θανάσης Χειμώνας σχολίασε με καυστικό και ειρωνικό τρόπο την ανάρτηση του Αύγουστου Κορτώ, ο οποίος αποκάλυψε πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πριν ενάμιση χρόνο.

Ο Αύγουστος Κορτώ, συγγραφέας και μεταφραστής, ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη πριν από έναν χρόνο. Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι έκανε απόπειρα για να δώσει τέλος στη ζωή του. Εν τέλει, οι σκοτεινές σκέψεις του νικήθηκαν από το ένστικτο της επιβίωσης, όπως ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram, κάτι που τον βοήθησε στο να καλέσει ασθενοφόρο.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι μπορεί να θέλησε να σχολιάσει χιουμοριστικά την απόπειρά αυτοκτονίας του συγγραφέα και μεταφραστή, αλλά η ανάρτησή του ως θλιβερή χαρακτηρίστηκε. Ο Θανάσης Χειμωνάς έγραψε: “Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ”.

Βέβαια, οι έντονες αντιδράσεις για την ανάρτηση του του υποψηφίου ευρωβουλευτή του Ποταμιού ήταν έντονες. Ο Θανάσης Χειμώνας αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δεύτερη ανάρτηση όπου και περιέγραψε λεπτομερώς τον λόγο που έκανε το παραπάνω post για τα όσα έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ:

«Το πρόβλημα της ψυχικής υγείας, της βαριάς κατάθλιψης που μπορεί να οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας (φυσικά δεν είναι όλες οι απόπειρες ίδιες-κάποιες γίνονται στα χαρτιά) είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας» και σε άλλο σημείο της ανάρτησής του στο facebook ξεκαθαρίζει: «Το θέμα αυτό λοιπόν είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα με τοποθέτηση προϊόντος είναι ΧΥΔΑΙΑ. Ακόμα περισσότερο η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας ( ; ) αυτοκτονίας στο Facebook είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments