Video

MasterChef spoiler: Η ατάκα που “πάγωσε” το πλατό (vid)

MasterChef spoiler: Η ατάκα που “πάγωσε” το πλατό (vid)
MasterChef spoiler: Παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής "τρελάθηκε" από τη χαρά της και είπε μία ατάκα που άφησε άφωνους παίκτες, κριτές και κοινό.

MasterChef spoiler: Φτάσαμε αισίως στην τελική οκτάδα του διαγωνισμού μαγειρικής και οι παίκτες που την απαρτίζουν δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους που έφτασαν μέχρι εκεί. Μία από αυτούς είναι και η Ασημίνα Ουστάλλι, στην οποία μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού δεν πίστευε. Ήταν πολλοί εκείνοι που δεν θεωρούσαν ότι η Ασημίνα θα έφτανε μέχρι την 8άδα, πολλοί ήταν και συμπαίκτες της.

Η Ασημίνα τους έχει διαψεύσει ωστόσο πανηγυρικά. Μάλιστα, μετά και τη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, από την οποία χαμένος βγήκε ο Θάνος και αποχαιρέτισε οριστικά το παιχνίδι, η ξανθιά παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής συνεχίζει δυναμικά έχοντας δείξει μάλιστα και πολλά σημάδια βελτίωσης.

MasterChef spoiler: Η Ασημίνα δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά τη με αυτή την εξέλιξη και είπε κάτι που “πάγωσε” του πάντες. Η δήλωση της μάλιστα έγινε θέμα συζήτησης στις παρέες και τα social media.

«Είμαι επίσημα στην οκτάδα και νιώθω τρέλα! Εντάξει, δεν το περίμενα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έτσι μου ‘ρχεται να βγάλω τα ρούχα μου από τη χαρά μου. Τι να πω; Ήταν ένα όνειρο που πάντα ήθελα να ζήσω και γίνεται πραγματικότητα».

MasterChef spoiler: Η αποχώρηση και η τελική 8άδα

Στο χθεσινό επεισόδιο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο με χριστόψαρο το οποίο περιείχε πουρέ φασόλι, τσορίθο, πίκλα κρεμμύδι και σέλινο. Το πιάτο του σεφ Γιάννη Παρίκου, ωστόσο, έμοιαζε με πολύ δύσκολο εμπόδιο για τους Ζαχίρ Γιαβαρί, Θάνο Σπανό και Παντελή Βούρο που έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πιστό αντίγραφο.

Αρχικά οι τρεις σεφ και ο καλεσμένος τους δοκίμασαν τα πιάτα των παιχτών, στη συνέχεια τα αξιολόγησαν και έκριναν ότι το λιγότερο ικανοποιητικό ήταν αυτό του Θάνου, που πλέον είδε οριστικά την “πόρτα εξόδου” του παιχνιδιού. Ο Παντελής και ο Ζαχίρ κατάφεραν να παραμείνουν στο διαγωνισμό. Μετά και την αποχώρηση του Θάνου, οι οκτώ παίχτες που προχωρούν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού είναι ο Ζαχίρ, η Ασημίνα, ο Μανώλης, η Σπυριδούλα, ο Παντελής, ο Χρήστος, ο Πάνος και η Ιωάννα.

Η αποχώρηση του Θάνου από το MasterChef

Η τελική οκτάδα του MasterChef

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments