Video

Survivor: Απίστευτος καβγάς μεταξύ Ατακάν και Γιουσούφ – Ποιος λιποθύμησε (vids)

Survivor: Απίστευτος καβγάς μεταξύ Ατακάν και Γιουσούφ – Ποιος λιποθύμησε (vids)
Survivor: Ένας από τους παίκτες της μαύρης ομάδας λιποθύμησε μπροστά στους συμπαίκτες του.

Απίστευτες σκηνές στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο Γιουσούφ και ο Ατακάν καθόντουσαν στην παραλία και συζητούσαν έντονα, όταν ο πρώτος είπε πως ενώ στην αρχή ήταν κοντά οι δυο τους, όταν οι ομάδες άλλαξαν, άλλαξε και η συμπεριφορά του.  Τόνισε πως από εκείνη τη στιγμή και μετά έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές του και το μόνο που κάνει πλέον είναι να είναι με την Κατερίνα Δαλάκα.

Η κουβέντα τους δεν άργησε να εξελιχθεί σε αντιπαράθεση και οι τόνοι ανέβηκαν απότομα. Ο Ατακάν δε δεχόταν τις κατηγορίες του Γιουσούφ λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να καταλάβει την ψυχολογική του κατάσταση. Ο Γιουσούφ πάνω στα νεύρα του, του είπε πως θα έπρεπε να ντρέπεται και τον έφτυσε.

Εκείνη τη στιγμή ο Ατακάν δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ένταση και κατέρρευσε. Οι παίκτες όταν τον είδαν να πέφτει στο έδαφος, έτρεξαν κατά πάνω του για να δουν τι συμβαίνει. Αμέσως κατάλαβαν ότι ήταν σοβαρό το περιστατικό και άρχισαν να φωνάζουν να έρθει κοντά ο γιατρός.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που χάνει τις αισθήσεις του ο Ατακάν. Ο Τούρκος παίκτης είχε λιποθυμήσει σε έναν από τους αγώνες για τις προμήθειες στα τέλη Μαρτίου. Η ομάδα του είχε κερδίσει το έπαθλο και την ώρα που όλοι πανηγύριζαν, ο Ατακάν σωριάστηκε στο έδαφος. Οι συμπαίκτες του δεν είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί. Αμέσως φώναξαν το γιατρό. Όλοι είχαν μαζευτεί από πάνω του προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν.

Ο παίκτης ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ένας από τους Τούρκους παίκτες ανέφερε πως πιθανότατα του έπεσε η πίεση και γι΄ αυτό κατέρρευσε. Τότε η Κατερίνα Δαλάκα είχε ανησυχήσει πάρα πολύ, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει τον θαυμασμό της για τον συμπαίκτη της. Έτσι και στο αποψινό επεισόδιο, που η αρχηγός της μαύρης ομάδας φωνάζει με αγωνία τον γιατρό, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Ατακάν που είναι πεσμένος στο έδαφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments