Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θα ρίξει “βόμβα”; – Τα σενάρια για φορ απ’ το πάνω ράφι

Ολυμπιακός: Θα ρίξει “βόμβα”; – Τα σενάρια για φορ απ’ το πάνω ράφι
Ο Ολυμπιακός έχει βγει σε αναζήτηση του επιθετικού που θα κάνει την διαφορά και τα ονόματα των Ισλάμ Σλιμανί και Μάρκους Μπεργκ έχουν πέσει πάνω στο τραπέζι. Ποια είναι τα δεδομένα των δυο περιπτώσεων.

Η απουσία ενός ικανού επιθετικού με έφεση στο γκολ έλειψε από την φετινή πορεία του Ολυμπιακού και ως εκ τούτου η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελεί προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό των «ερυθρολεύκων».

Οι περιπτώσεις που ακούστηκαν έντονα τις τελευταίες μέρες είναι αυτές του Ισλάμ Σλιμανί και του Μάρκους Μπεργκ. Σύμφωνα με την «Sportday», η περίπτωση του Αλγερινού επιθετικού της Λέστερ είναι αυτή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από μεριάς των «ερυθρολεύκων» έχει γίνει ήδη μια πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ο ατζέντης του βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Βρέντζο.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ και το κασέ του είναι ιδιαίτερα «τσουχτερό» για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας (πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ). Οι εναλλακτικές επιλογές που έχουν οι Πειραιώτες είναι αρκετές, ενώ το όνομα του πρώην άσου του Παναθηναϊκού κατέχει περίοπτη θέση στο μεταγραφικό κάδρο.

Ολυμπιακός: «Παίζει» ξανά του Κουέγιαρ

«Πονοκέφαλος» επικρατεί στον Ολυμπιακό σ΄ότι έχει να κάνει με το θέμα του τερματοφύλακα. Σύμφωνα με το ΦΩΣ μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ζοσέ Σα προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και την νέα σεζόν, ωστόσο όσο το θέμα του δεν κλείνει επικρατεί ανησυχία στις τάξεις των Πειραιωτών.

Ο Σας φέρεται να έχει ζητήσει συμβόλαιο ύψους 800 χιλιάδων ευρώ, την ίδια στιγμή που φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με συνέπεια η περίπτωση του να έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή και με δεδομένο ότι το θέμα τερματοφύλακα είναι σοβαρό για τον Πέδρο Μαρτίνς, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να εξετάζουν πιθανούς αντικαταστάτες του, με τον Ιβάν Κουεγιάρ να είναι ένας εξ αυτών.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στην Λεγανές, με την οποία έχει φέτος μία γεμάτη σεζόν έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ η περίπτωση που είχε έρθει στο προσκήνιο και πέρυσι, ωστόσο τελικά αυτή δεν προχώρησε.

Ολυμπιακός: Στόπερ στις προτεραιότητες του Μαρτίνς

Η απόκτηση στόπερ είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρολεύκους» να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν από τώρα το «σαφάρι» τους για τη μεταγραφή του ηγέτη της άμυνας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει περιπτώσεις, περιμένοντας από Μάιο να… φουλάρει μαζί με τη διοίκηση, όπως αναφέρεται στο «Φώς των Σπορ». Άλλες περιπτώσεις είναι πιο δύσκολες και αυτές είναι των Πεδράο και Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο πρώτος ανήκει στην Γκιμαράες, αποτελώντας άλλωστε και… πουλέν του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού, με την ομάδα του να μη συζητά με λιγότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για το δεύτερο, που εμπλέκεται εδώ και πάνω από έναν χρόνο στο ίδιο σενάριο, η Ιντερνασιονάλ θα ζητήσει τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ.

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, όμως, πιο προσιτοί θεωρητικά για τους Πειραιώτες. Με δύο γεμάτες σεζόν στο πρωτάθλημα Γαλλίας, φορώντας την φανέλα της Στρασμπούρ και μένοντας ίσως ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Πάμπλο Μαρτίνες έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις.

Την ίδια ώρα, ο διεθνής Ισλανδός «άσος» της Ροστόφ, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, είναι μια πολύ καλή περίπτωση, ενώ οι ίδιες πληροφορίες μεταδίδουν, ότι υπάρχει και ακόμη καλύτερη, η οποία όμως δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη και πρόκειται για σέντερ μπακ, που έχει αγωνιστεί στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments