Video

Instagram: Ένας χιμπατζής τσεκάρει το γνωστό Social media (vid)

Instagram: Ένας χιμπατζής τσεκάρει το γνωστό Social media (vid)
To Instagram είναι η αγαπημένη συνήθεια για έναν χιμπατζή στο Μαϊάμι.

Το Instagram είναι ένας από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίχτυα στο ίντερνετ. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν λογαριασμό. Μια από τις συχνότερες συνήθειες είναι να τσεκάρει κάποιος της ενημερώσεις του μέσα από την εφαρμογή.

Ωστόσο όπως φαίνεται, το Instagram δεν απασχολεί μόνο ανθρώπους, αλλά και…χιμπατζήδες. Ναι καλά διαβάσατε. Στο Μαϊάμι ένας χιμπατζής πήρε στα χέρια του ένα κινητό και άρχισε να τσεκάρει βιντεάκια στο γνωστό social media.

Instagram: Τι κάνει ένας χιμπατζής στο ίντερνετ

Εύλογο είναι το ερώτημα “τι βλέπεις ένας χιμπατζής;”. Όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο, βλέπει άλλους χιμπατζήδες και διάφορες εικόνες από άλλα ζώα. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως το συμπαθέστατο ζωάκι δείχνει τρομερή εξοικείωση.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ζώα αλληλεπιδρούν με τεχνολογία. Το βίντεο έγινε αμέσως viral και έχει ήδη συγκεντρώσει 1.7 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 10.000 σχόλια.

Μένει να δούμε αν το Instagram θα σχολιάσει το γεγονός και γιατί όχι να κάνει τον πρωταγωνιστή του βίντεο τον πρώτο χιμπατζή με προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments