Τεχνολογία

Netflix: Η νέα υπηρεσία που βοηθάει τους αναποφάσιστους

Netflix: Η νέα υπηρεσία που βοηθάει τους αναποφάσιστους
Το Netflix πρόσθεσε μια νέα επιλογή για όσους δεν μπορούν να αποφασίσουν τι θέλουν να δουν.

Το Netflix αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να δουν μια καλή ταινία ή μια ενδιαφέρουσα σειρά. Οι επιλογές που προσφέρει είναι χιλιάδες, και αυτό δεν είναι πάντα καλό. Οι πολλές επιλογές σε συνδυασμό με μια μεγάλη παρέα μπορούν να φέρουν διαφωνίες.

Είναι δεδομένο πως σε αρκετές περιπτώσεις, η παρέα έχει διαφορετικά γούστα όσον αφορά τα είδη σειρών ή ταινιών. Κι όταν υπάρχει μάζεμα για Netflix, τότε το λογικό της υπόθεσης είναι να βρεθεί η μέση λύση που θα ικανοποιήσει τους πάντες. Ή σχεδόν όλους. Κάτι που… μόνο εύκολο δεν το λες, κρίνοντας πως ό,τι αρέσει στον «Χ» φίλο, πιθανότατα να φαίνεται βαρετό στην «Ψ» φίλη.

Γι’ αυτό και δημιουργήθηκε σωτήρια εφαρμογή, η οποία ήρθε για να λύσει τα χέρια στους αναποφάσιστους. Πατώντας την επιλογή «play a popular episode» θα σου διαλέξει εκείνο ποιο θα δεις. Βέβαια και πάλι δεν πάλι δεν πρόκειται να συμφωνήσετε όλοι, αλλά εν μέρει, θα είναι δίκαιο. Γιατί θα είναι «εν μέρει» δίκαιο; Γιατί πολύ απλά η επιλογή θα γίνει βάσει των όσων έχεις παρακολουθήσει στο παρελθόν. Άρα, αυτός που έχει τον λογαριασμό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο πιο ικανοποιημένος.

Netflix: Ραγδαία άνοδος συνδρομητών το πρώτο τρίμηνο του 2019

Συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους είδε τους συνδρομητές του να αυξάνονται κατά 9.6 εκατομμύρια. Από αυτούς το 1.7 προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και οι υπόλοιποι προέρχονται από άλλες χώρες.

Αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση για το Netflix που επενδύει πολλά εκατομμύρια το χρόνο σε νέες σειρές και ταινίες. Το 2018 η Αμερικανική εταιρία παραγωγής είχε ξοδέψει 12 δισ. δολάρια και φέτος αναμένεται να ξεπεράσει αυτό το ποσό. Οι νέοι χρήστες σημαίνουν και περισσότερα χρήματα στο ταμείο.

Τα έσοδα του Netflix μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 ανέρχονται στα 4,52 δισεκατομμύρια δολάρια έναντι 3,7 δισ. δολ. στο πρώτο τρίμηνο του 2018. Αντίστοιχα τα κέρδη του είναι  344,1 εκατ. δολάρια από τα 290,1 εκατ  στο αντίστοιχο περυσινό πρώτο τρίμηνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments