Αθλητισμός

Μπεργκ: Μήπως βιάζονται λίγο οι Σουηδοί

Μπεργκ: Μήπως βιάζονται λίγο οι Σουηδοί
Για σενάριο επιστροφής του Μάρκους Μπεργκ στην πατρίδα του, την Σουηδία, για λογαριασμό της Γκέτεμποργκ, γράφουν ΜΜΕ της χώρας.

Για ακόμα μία ημέρα το όνομα του Μάρκους Μπέργκ “παίζει” στην ελληνική επικαιρότητα. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Σουηδία, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα τους και -πιθανότατα- να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκέτεμποργκ.

Ο Μπεργκ είναι βέβαιο πως δεν θέλει να αγωνιστεί άλλο στη Σαουδική Αραβία και επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά το Sportime, θέτει ένα ερώτημα. Το ερώτημα έχει να κάνει με το αν – και πόσο- μπορούν να είναι έγκυρα τα δημοσιεύματα, για επιστροφή του στην Γκέτεμποργκ. Ο Σουηδός εξετάζει όλες τις πιθανότητες, με την βοήθεια του μάνατζέρ του. Όμως, δεν προκύπτει προς το παρόν από πουθενά το ότι έχει καταλήξει να πάει στην Γκέτεμποργκ.

Ακόμη βέβαια είναι νωρίς, καθώς η μεταγραφική περίοδος αρχίζει μετά το τέλος των πρωταθλημάτων. Ωστόσο, θεωρεί η στήλη πως το φλερτ μεταξύ παίκτη και Γκέτεμποργκ, το πιθανότερο είναι να είναι φιλολογικό. Τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή. Μην ξεχνάμε ότι ο Μπεργκ είναι ένας από τους επιθετικούς που θα ήθελαν για την γραμμή κρούσης τους και ομάδες από τη χώρας μας.

Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν ακουστεί αρκετές φορές, ότι κινούνται για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, από τότε που άφησε τον Παναθηναϊκό. Μπορεί και οι δύο ομάδες να διαψεύδουν κατά καιρούς τα δημοσιεύματα, αλλά ο Μπεργκ είναι ιδανική λύση και για τις ελληνικές ομάδες, καθώς γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει με αρκετά μεγάλη συχνότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments