Μedia

MasterChef: “Δεν θα έκανα ποτέ παρέα με την Σπυριδούλα” λέει πρώην παίκτης

MasterChef: “Δεν θα έκανα ποτέ παρέα με την Σπυριδούλα” λέει πρώην παίκτης
MasterChef: Ένας πρώην παίκτης του reality μαγειρικής ξεκαθάρισε πως δεν θα έκανε ποτέ παρέα με την Σπυριδούλα εκτός παιχνιδιού.

Στο φετινό MasterChef υπάρχουν παίκτες που κέρδισαν τον κόσμο με τον χαρακτήρα τους. Ένας από αυτούς είναι ο Θάνος που εντυπωσίασε με τα γλυκά του. Ο νεαρός μάγειρας αν και ερασιτέχνης κατάφερε να φτάσει μακριά και να κάνει κάποια κορυφαία πιάτα.

Ο Θάνος ήταν μέσα στους παίκτες που εκμεταλλεύτηκαν τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν οι κριτές σε όσους είχαν αποχωρήσει. Παρά την καλή του παρουσία δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αποχώρησε για δεύτερη φορά από το reality μαγειρικής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Θάνος είναι αυτός που αποχωρεί απόψε από το #MasterChefGR. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

MasterChef: Ο Θάνος “καρφώνει” την Σπυριδούλα

Ο αγαπημένος παίκτης αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με τους παίκτες στο σπίτι του MasterChef. Μίλησε για τον Σταμάτη που ήταν ο πρώτος που τον ρώτησε τι άποψη έχει κόσμος για εκείνον. Μάλιστα, αρκετοί πιστεύουν ότι όταν έμαθε την αλήθεια άλλαξε η ψυχολογία του.

Ο Σταμάτης ήταν ο πρώτος που ρώτησε τι λένε έξω. Ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι ήμουν εγώ και με ρώτησε τι λένε και του απάντησα «Είσαι λίγο κακός». Οι υπόλοιποι ερχόντουσαν μέσα στη βδομάδα στο δωμάτιο και με ρωτούσαν τι λένε. Λίγο πολύ τα παιδιά είχαν μια ιδέα. Τον τελευταίο καιρό ο Σταμάτης κλεινόταν λίγο στο δωμάτιο, φαινόταν ότι σκεφτόταν πράγματα. Κάθε πρωί μου έστρωνε η Ασημίνα το κρεβάτι, Είναι απίστευτη νοικοκυρά”, ήταν τα λόγια του.

Τέλος, αναφέρθηκε στην Σπυριδούλα. Ο Θάνος αποκάλυψε πως είναι δύσκολο να ζήσει κάποιος μαζί της και ξεκαθάρισε ότι δεν θα την έκανε ποτέ παρέα εκτός παιχνιδιού.

“Με τη Σπυριδούλα δεν θα κάναμε ποτέ παρέα. Η Σπυριδούλα είχε δηλώσει εξαρχής ότι είναι εγωίστρια και ζηλιάρα. Αυτό που είπε, αυτό είναι. Την έβλεπες και δεν ήθελε καν να σε βλέπει στον χώρο! Κάποιοι άνθρωποι βάζουν κάποιες ταμπέλες και το πάνε έτσι. Πιο κοντά ήταν με τον Πάνο, τον Σταμάτη και τον Τάσο”, κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments