Video

MasterChef spoiler: Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις στον τελικό (vid)

MasterChef spoiler: Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις στον τελικό (vid)
MasterChef spoiler: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού και αναμένονται πολλές εκπλήξεις.

MasterChef spoiler: Μπορεί εμείς να γνωρίζουμε ότι το reality μαγειρικής βρίσκεται στους καλύτερους 8, αλλά αυτό που βλέπουν οι τηλεθεατές είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τα γυρίσματα. Υπολογίζεται ότι πρέπει να γίνουν άλλες έξι αποχωρήσεις.

Πριν το Πάσχα έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα για τον μεγάλο θα ξεκινούσαν άμεσα. Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα γυρίσματα του τελικού που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ποιες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το επόμενο επεισόδιο #MasterChefGR; @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

MasterChef spoiler: Μεγάλες εκπλήξεις στον τελικό

Η εκπομπή προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις σχετικά με το πως θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Ο τελικός θα προβληθεί περί τα μέσα Ιουνίου. Αυτή τη στιγμή γίνονται οι δοκιμασίες του τελικού με τους δυο φιναλίστ και τα γυρίσματα του τελικού γίνονται όπως και πέρσι – είχαν γίνει στο εξωτερικό- και αναμένονται πολλές εκπλήξεις αλλά και δύσκολες δοκιμασίες. Η τελευταία ώρα του τελικού και η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα ανακοινωθεί live.

Οι πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες μιλούσαν και για ενεργή συμμετοχή των παικτών που έχουν αποχωρήσει στον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments