Διεθνή

Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο η Μις Ουρουγουάη

Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο η Μις Ουρουγουάη
Η Μις Ουρουγουάη του 2006, Φαμίλα Ντάβιλα, είχε μεταβεί στο Μεξικό για να δώσει συνέντευξη, αλλά βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο δωματίου του ξενοδοχείου την Πέμπτη.

Το πτώμα της Μις Υφήλιος της Ουρουγουάης του 2006 βρέθηκε την Πέμπτη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Μεξικού, ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές, διευκρινίζοντας ότι διενεργούν έρευνα «για ανθρωποκτονία». Το πτώμα της Φατίμα Ντάβιλα βρέθηκε στο μπάνιο δωματίου ξενοδοχείου στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπως ανέφερε προσκείμενη στην έρευνα με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το μοντέλο, 31 ετών, Ουρουγουανής εθνικότητας, αφίχθη την 23η Απριλίου στο Μεξικό και δήλωσε ότι επρόκειτο να δώσει συνέντευξη ενόψει της ενδεχόμενης πρόσληψής της, αναφέρει η ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών. Η Φαμίλα Ντάβιλα ήταν Μις Ουρουγουάη το 2006, είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στην Αμερική, ενώ είχε συμμετάσχει και στον διαγωνισμό Μις Κόσμος το 2008.

Πρόσφατα στοιχεία του ΟΗΕ αναφέρουν πως πάνω από επτά γυναίκες δολοφονούνται καθημερινά στο Μεξικό. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έχουν αναφερθεί πολλά κρούσματα γυναικών που πάνε στη χώρα αφού έχουν πρώτα παρασυρθεί με ψεύτικες προσφορές εργασίας.

Τις τάζουν καριέρα στο μόντελινγκ, αλλά στη συνέχεια τις εκβιάζουν προκειμένου να τις εντάξουν σε δίκτυα πορνεία. Πολλές απ’ αυτές έχουν βρεθεί δολοφονημένες. Γι’ αυτό το σκοπό τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετές πορείες από γυναίκες στο Μεξικό προκειμένου η αστυνομία να κάνει καλύτερη δουλειά και να μην υπάρχουν παρόμοια φαινόμενα.

Πλέον οι έρευνες στρέφονται γύρω από την Φαμίλα Ντάβιλα προκειμένου να ξεκαθαριστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό της. Παράλληλα, η αστυνομία “χτενίζει” τις περιοχές στις οποίες εθεάθη το 31χρονο μοντέλο προκειμένου να φτάσει στους δράστες. Ωστόσο η πρόσφατη ιστορία με τις γυναίκες που βρίσκονται δολοφονημένες δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας πως μπορεί αυτοί να εντοπιστούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments