Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια: Το δημόσιο “ευχαριστώ” στους θαυμαστές της

Ζέτα Μακρυπούλια: Το δημόσιο “ευχαριστώ” στους θαυμαστές της
Η Ζέτα Μακρυπούλια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει καταφέρει να συνδυάσει την ηθοποιία με την παρουσίαση της εκπομπής της στην τηλεόραση. Το Ρουκ Ζουκ είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του ANT1 και η πρόθεση των ανθρώπων του καναλιού είναι να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια περνάει την καλύτερη περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Στα προσωπικά, οι φήμες την θέλουν να μην είναι πια ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

View this post on Instagram

There are far better things ahead than any we leave behind ! —————————————————————————— #falconeri #cashmere #superiorcashmere

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Ζέτα Μακρυπούλα: Οι δεκάδες ευχές και το “ευχαριστώ”

Χθες ήταν ημέρα της  Ζωοδόχου Πηγής και η γνωστή ηθοποιός είχε την ονομαστική της εορτή. Φυσικά, δεκάδες θαυμαστές ευχήθηκαν στην Ζέτα Μακρυπούλια από το Instagram. Η ίδια τους ευχαρίστησε από τον προσωπικό της λογαριασμό.

“Είναι μέρες τώρα που θέλω να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σήμερα λοιπόν με αφορμή τις ευχές για την γιορτή μου το ευχαριστώ είναι διπλό! Ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια που μου γράφετε καθημερινά, για την θετική σας ενέργεια, για την απλόχερη καθαρή αγνή αγάπη σας, για την στήριξη σας, τα χαμόγελα, τις καρδούλες, τα αστέρια, τις ευχές, τις γνώμες, τις συμβουλές σας, το χρόνο σας, για τη δύναμη και την πίστη σας!!

View this post on Instagram

🌟ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ🌟 Είναι μέρες τώρα που θέλω να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σήμερα λοιπόν με αφορμή τις ευχές για την γιορτή μου το ευχαριστώ είναι διπλό! Ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια που μου γράφετε καθημερινά, για την θετική σας ενέργεια, για την απλόχερη καθαρή αγνή αγάπη σας, για την στήριξη σας, τα χαμόγελα, τις καρδούλες, τα αστέρια, τις ευχές, τις γνώμες, τις συμβουλές σας, το χρόνο σας, για τη δύναμη και την πίστη σας!! Είμαι πραγματικά ευγνώμων κι επειδή δεν το λέμε συχνά να ξέρετε πως τίποτα δεν θεωρώ δεδομένο. Είναι χρόνια τώρα που έχουμε χτίσει μια σύνδεση μοναδική! Πολλές φορές η καθημερινότητα μας παρασύρει και ξεχνάμε να πούμε ένα απλό αλλά σημαντικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ************************************************************ #thankyou #grateful #nameday #ζωοδόχος_πηγή #🙏 📸 @nikzik #μακαριναμπορουσανασασταγκαρωολους

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Είμαι πραγματικά ευγνώμων κι επειδή δεν το λέμε συχνά να ξέρετε πως τίποτα δεν θεωρώ δεδομένο. Είναι χρόνια τώρα που έχουμε χτίσει μια σύνδεση μοναδική! Πολλές φορές η καθημερινότητα μας παρασύρει και ξεχνάμε να πούμε ένα απλό αλλά σημαντικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”, ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments