Video

MasterChef: Δάκρυα και πάλι στο ριάλιτι μαγειρικής – Γιατί ξέσπασαν σε κλάματα Ιωάννα και Ασημίνα (vids)

MasterChef: Δάκρυα και πάλι στο ριάλιτι μαγειρικής – Γιατί ξέσπασαν σε κλάματα Ιωάννα και Ασημίνα (vids)
MasterChef: Αυτός είναι ο λόγος για τα δάκρυα της Ασημίνας και της Ιωάννας.

Δύσκολες στιγμές στο MasterChef για την Ασημίνα Ουστάλλι, την Ιωάννα Μπουρλόκα και τον Παντελή Βούρο. Οι τρεις τους μπήκαν στο πλατό για να ξεκινήσουν τη δεύτερη δοκιμασία ασυλίας. Από τη δοκιμασία θα προκύψουν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρησης.

Μόλις μπήκαν στην κουζίνα, η Ασημίνα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Η Ιωάννα προσπάθησε να την ηρεμήσει, αλλά και η ίδια με τη σειρά της φορτίστηκε συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να φύγει για λίγο από το πλατό, εμφανώς συγκινημένη. Ακόμα και ο Ζαχίρ Γιαβαρί, από την εξώστη όπου βρισκόταν, δεν άντεξε και δάκρυσε και ο ίδιος με όσα έβλεπε κάτω.

Τα κλάματα της Ασημίνας και της Ιωάννας ήρθαν διότι οι δύο τους από την αρχή του παιχνιδιού έχουν έρθει πολύ κοντά. Όπως λένε και οι ίδιες είναι κολλητές και δεν θέλουν να αποχωριστούν η μία την άλλη. Ο Σωτήρης Κοντιζάς προσπάθησε να τις ηρεμήσει λέγοντάς τους,ότι δεν θα χαθούν και θα βρεθούν έξω από το παιχνίδι.

MasterChef: Η Ασημίνα έκλαψε και στο επεισόδιο της Πέμπτης

Το επεισόδιο της Πέμπτης στο MasterChef είχε αρκετές εντάσεις και πολλές συγκινήσεις. Η μπλε ομάδα έχασε και οι παίκτες αναγκάστηκαν να περάσουν ένα τεστ γευσιγνωσίας για την ασυλία. Ο Μανώλης και η Ασημίνα βρήκα δέκα σωστές απαντήσεις και ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση. Χρειάστηκε να μπουν στη διαδικασία του ξαφνικού θανάτου για να πάρει τελικά ο Μανώλης της Ασυλία και να είναι από τώρα στους 7 καλύτερους του διαγωνισμού.

Η Ασημίνα έδειχνε ότι δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, από την αρχή της δοκιμασίας για την ασυλία. Το λάθος της στην επιλογή των πιάτων ήταν κάτι που στοίχισε στην ομάδα της και η ίδια το γνώριζε. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις έγινε αναφορά από τους συμπαίκτες της και η Ασημίνα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Όταν έχασε τελικά την ασυλία, ξέσπασε σε κλάματα. Ο λόγος ήταν γιατί δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να τεθεί αντιμέτωπη με την Ιωάννα. “Πιο πολύ βλέπουν το έξω μου παρά το μέσα μου, ότι πιο πολύ ασχολούμαι με τα μαλλιά μου παρά με τις κατσαρόλες. Αν ήθελα να ασχοληθώ μόνο με τα μαλλιά μου θα πήγαινα σε άλλο πρότζεκτ”, ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments