Αυτοδιοίκηση

Δημοτικές Εκλογές 2019: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν» το μήνυμα της Κατερίνας Νοτοπούλου

Δημοτικές Εκλογές 2019: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν» το μήνυμα της Κατερίνας Νοτοπούλου
Δημοτικές Εκλογές 2019: «Όλοι μαζί για μια Θεσσαλονίκη για όλους» τόνισε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Δημοτικές Εκλογές 2019: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν ισχυρή εντολή και δύναμη, προκειμένου να εργαστούμε για το κοινό καλό και την πρόοδο της πόλης μας» δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, καταθέτοντας σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί». Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει “εβδομήντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που είναι ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων για τον κεντρικό δήμο”.

Με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου η Κατερίνα Νοτοπούλου επεσήμανε ότι ο συνδυασμός, με τον οποίο ως επικεφαλής θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών στις 26 Μαΐου διαθέτει «πραγματικά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά» και «συσπειρώνει ανθρώπους από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο».  «Προχωράμε Μαζί, μπαίνουμε μπροστά στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με ανθρώπους καταξιωμένους ο καθένας και η καθεμία στην πόλη με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μας”.

Η κ. Νοτοπούλου υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από ανθρώπους “με εμπειρία, από διαφορετικούς κοινωνικούς χώρους και από τα κινήματα”, από προσωπικότητες “από το χώρο της υγείας, του πολιτισμού του αθλητισμού”, αλλά και εκπροσώπους “παραγωγικών και κοινωνικών φορέων» και πρόσθεσε:  «Συστρατευόμαστε για να παραμείνει η Θεσσαλονίκη πόλη ανοιχτή και δημοκρατική. Καλούμε τους συμπολίτες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν ισχυρή εντολή και δύναμη προκειμένου να εργαστούμε για το κοινό καλό και την πρόοδο της πόλης μας».

«Όλοι μαζί για μια Θεσσαλονίκη για όλους».

Νοτοπούλου: Το photoshop που “έριξε” το ίντερνετ

Viral έγινε μία φωτογραφία της Κατερίνας Νοτοπούλου, στην οποία η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης “έσβησε” κάθε μικρή ατέλεια και εμφανίστηκε με πορσελάνινη επιδερμίδα, «γκρεμίζοντας» τη φυσικότητα της φωτογραφίας. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ιδιαιτέρως μία απίστευτη λεπτομέρεια που παρατήρησαν στο πρόσωπό της και όπως δήλωσαν στα tweet τους είναι η απόδειξη ότι το παράκανε με το photoshop.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του twitter, όχι μόνο έριξαν τα «φαρμακερά» τους σχόλια, αλλά ανακάλυψαν και την απίστευτη λεπτομέρεια με την «φτιαγμένη» βλεφαρίδα, που βγαίνει μπροστά από τα μαλλιά της. «Όλες βάζουμε φίλτρα, αλλά όχι του απορροφητήρα», έγραψε με πολύ χιούμορ μία χρήστης του twitter.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Πως σχολιάστηκε στο twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments