Ελλάδα

Τζόκερ: Θύμα ληστείας έπεσε υπερτυχερός στη Θεσσαλονίκη (vid)

Τζόκερ: Θύμα ληστείας έπεσε υπερτυχερός στη Θεσσαλονίκη (vid)
Ένας υπερτυχερός του Τζόκερ από τη Θεσσαλονίκη έπεσε θύμα ληστείας από αγνώστους, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Σε οικογένεια που είχε κερδίσει μεγάλο χρηματικό ποσό στο Τζόκερ πριν από τέσσερα – πέντε χρόνια, ανήκει το σπίτι στο οποίο μπήκαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, φαίνεται ότι οι δράστες παρακολουθούσαν για καιρό την οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη και όταν όλα της τα μέλη έλειπαν από το σπίτι, έκαναν έφοδο από το δεύτερο όροφο του σπιτιού.

Όλα δείχνουν ότι οι ληστές ήξεραν πολύ καλά πού πάνε, αφού πρώτα απενεργοποιήσαν τον συναγερμό, έσπασαν τις κάμερες και πήγαν στο υπνοδωμάτιο. Εκεί, κάτω από το πάτωμα, βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο για ώρες προσπαθούσαν να ανοίξουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Αφού έφεραν τα πάνω κάτω μέσα στο δωμάτιο, βρήκαν τον κωδικό και κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο, που ήταν πολύ βαρύ για να το σηκώσουν. Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, άρπαξαν χρήματα, χρυσές λίρες και κοσμήματα μεγάλης αξίας και αποχώρησαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί

Το ακόμα πιο θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι οι κλέφτες χτύπησαν άσχημα τα δύο σκυλιά της οικογένειας που βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού και το μικρότερο που ήταν μέσα στο σπίτι.

Δείτε το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε το πρωί στον ANT1:

Διαβάστε Eπίσης