Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Αστρολόγος Τρίτη (7/5)

Ζώδια προβλέψεις: Αστρολόγος Τρίτη (7/5)
Ζώδια προβλέψεις: Ο Αστρολόγος για σήμερα Τρίτη (7/5)

Ζώδια προβλέψεις: Αυτά προβλέπει ο  Αστρολόγος για σήμερα Τρίτη (7/5). Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τους Διδύμους που βρίσκεται ο πολεμιστής πλανήτης, κάνει τις συζητήσεις πιο ευερέθιστες!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα επίσης από τους Διδύμους. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που απαιτεί να κάνετε πιο αργές και συνετές κινήσεις. Αργότερα το φεγγάρι θα συναντήσει και τον Άρη, κάνοντάς σας πιο αποδοτικούς! Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Θα σας ωφελήσει να είστε πιο οργανωμένοι, να ξέρετε τι θέλετε και τι κάνετε!

Την Τρίτη θα σας ενοχλήσουν κάποια σχόλια ή απαιτήσεις από φίλους που ελπίζουν κάτι ή θέλουν να σας ζητήσουν κάποια χάρη. Αυτή θα έχει σχέση με χρήματα, ένα έγγραφο ή το να ζητήσετε εσείς μια χάρη από κάποιον άλλον, διαδικασία δυσάρεστη για εσάς. Τώρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ασχολείστε με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα: Δεν θα είναι τίποτα σίγουρο στα λόγια ή τις υποσχέσεις τους.

Την Τρίτη, αποφύγετε να κάνετε νέες γνωριμίες, εκτός αν πρέπει να γίνουν λόγω δουλειάς. Η Τρίτη θα είναι μια καλή ημέρα για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή ένα ταξίδι για συγκεκριμένο σκοπό (όχι για αναψυχή ή διακοπές).

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Τρίτη θα σας παρουσιαστούν μερικές καλές ευκαιρίες για να αναπτύξετε και να πραγματοποιήσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα. Θα επικεντρωθείτε στην επίλυση των προβλημάτων στο σπίτι σας. Σήμερα θα λάβετε νέα που θα σχετίζονται με κάποιο γεγονός ή κάποια αλλαγή στην οικογένεια ενός συγγενή ή φίλου σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στην οικογένειά σας και στους συγγενείς σας γενικά. Την Τρίτη θα βιώσετε κάποια αναπάντεχα γεγονότα με μελλοντική εξέλιξη που δύσκολα μπορεί να προβλεφθεί. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε ή να πάρετε αποφάσεις γιατί όλα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα οι βασικές σας δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα καθημερινά σας σχέδια. Η Τρίτη θα είναι μια καλή ημέρα για ερωτικές εμπειρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Τρίτη, να είστε γενναίοι, ανεξάρτητοι και επίμονοι στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας. Σήμερα θα εκτιμήσετε τους φίλους σας για τα λόγια και τις πράξεις τους. Τα καλά νέα της ημέρας θα αφορούν τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να βιώσετε κάτι ξεχωριστό, αλλά πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είστε ειλικρινείς σε σχέση με τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments