Μedia

Survivor: Οδεύει προς… μαύρο το reality επιβίωσης

Survivor: Οδεύει προς… μαύρο το reality επιβίωσης
Το Survivor δεν πρόκειται να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το Survivor επέστρεψε στη χώρα μας πριν από τρία χρόνια. Το γεγονός ότι έλειψε για πολλές τηλεοπτικές σεζόν το έκανε ιδιαίτερα αγαπητό. Ωστόσο ο τελευταίος κύκλος του reality επιβίωσης δεν έχει μεγάλη απήχηση. Βέβαια κανένα πρόγραμμα δεν έχει μεγάλα νούμερα όταν παίζει περίπου την ίδια ώρα με το MasterChef.

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με τις χαμηλές πτήσεις του Survivor. Αυτό συμβαίνει γιατί το πρόγραμμα κοστίζει πολλά χρήματα στο κανάλι. Τα χαμηλά νούμερο έχουν ως αποτέλεσμα και λιγότερα χρήματα στο ταμείο καθώς οι χορηγοί επιλέγουν να προβάλουν τα προϊόντα τους αλλού.

View this post on Instagram

Οι παίκτες ρίχνονται απόψε στον στίβο μάχης για τη διεκδίκηση ενός αυτοκινήτου! Άραγε, στα χέρια ποιου τυχερού θα καταλήξει;🚘💫 … #SurvivorGR #Survivor2019 #NewEpisode #Tonight #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor: Πάει για κόψιμο το reality

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Τούρκου παραγωγού τα νούμερα δεν έχουν ανέβει καθόλου. Σε αυτό δεν βοήθησαν τελικά ούτε οι προσθήκες αγαπημένων παικτών όπως η Κατερίνα Δαλάκα. Αποτυχημένο ήταν το πέρασμα του Πατρίκ Ογκουνσότο που δεν μπόρεσε να μείνει για καιρό στον Άγιο Δομίνικο.

Οι άνθρωποι του καναλιού έχουν χάσει την υπομονή τους με το Survivor και δεν είναι διατεθειμένοι να ρίχνουν χρήματα σε ένα πρόγραμμα που δεν τα φέρνει πίσω. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές το επόμενο διάστημα. Το αρχικό πλάνο ήταν να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει πολύ νωρίτερα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ξενερωμένος με το πρόγραμμα και δεν έχει σκοπό να το παρουσιάσει άλλο. Ο γνωστός παρουσιαστής αναμένεται να μείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, αλλά σε άλλη εκπομπή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments