Video

Eurovision 2019: Ποια χώρα εκτοξεύθηκε στα στοιχήματα μετά την πρώτη πρόβα (vid)

Eurovision 2019: Ποια χώρα εκτοξεύθηκε στα στοιχήματα μετά την πρώτη πρόβα (vid)
Eurovision 2019: Το Αζερμπαϊτζάν έχει κάνει μια πολύ μεγάλη ανατροπή μετά την πρώτη πρόβα και πλέον «απειλεί» τα φαβορί για την πρωτιά στον μεγάλο διαγωνισμό.

Κάθε πανευρωπαϊκός μουσικός διαγωνισμός τραγουδιού κρύβει εκπλήξεις όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι και η Eurovision 2019 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ήδη οι στοιχηματικές εταιρείες είχαν δώσει τα πρώτα προγνωστικά τους για τον φετινό νικητή του διαγωνισμού. Ωστόσο, μια χώρα κατάφερε να φέρει την πλήρη ανατροπή, με την πρώτη της πρόβα. Έτσι, κατάφερε πλέον να βρίσκεται μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Αυτή η χώρα είναι το Αζερμπαϊτζάν, με τον Chingiz και το τραγούδι «Truth». Προτού κάνουν την πρώτη τους πρόβα στο Τελ Αβίβ, τα προγνωστικά τους ήθελαν να βρίσκονται στη 15η θέση. Ωστόσο, αμέσως μετά, τους «εκτόξευσαν» στο νούμερο 4, ανεβάζοντας τους έντεκα ολόκληρες θέσεις. Πλέον, μπορεί να απειλήσει ανοιχτά τα δύο μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού, Ολλανδία και Ρωσία. Βέβαια, η εξέλιξη αυτή κάθε άλλο παρά θετικές επιπτώσεις είχε για τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Κι αυτό γιατί, η Τάμτα από την 7η θέση βρίσκεται πλέον στην 9η, ενώ η Κατερίνα Ντούσκα από την 9η υποχώρησε στη 10η θέση.

Eurovision 2019: Έκανε την πρώτη της πρόβα η Ολλανδία, το φαβορί του διαγωνισμού

Τα βλέμματα όλων στην Ελλάδα είναι λογικό να έχουν στραφεί στη συμμετοχή της Κατερίνας Ντούσκα, αλλά και της Τάμτα για λογαριασμό της Κύπρου. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς, το φαβορί της Eurovision 2019 είναι ένα και είναι εντελώς ξεκάθαρο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Duncan Lawrence της Ολλανδίας, ο οποίος θεωρείται ότι με το τραγούδι «Arcade» θα κερδίσει στον φετινό διαγωνισμό, αν ληφθούν υπόψιν οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/5), ο Ολλανδός εκπρόσωπος πραγματοποίησε την πρώτη του πρόβα επί ισραηλινού εδάφους. Όλα πήγαν καλά για τον Lawrence, ο οποίος ετοιμάζεται να… μαγέψει τα πλήθη με την εμφάνιση του.

Δείτε την πρώτη του πρόβα στο παρακάτω βίντεο: 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments