Αθλητισμός

Γουίλ Τσέρι: “Θυμώνω που δε θα αγωνιστώ με τον Σπανούλη”

Γουίλ Τσέρι: “Θυμώνω που δε θα αγωνιστώ με τον Σπανούλη”
Ο Γουίλ Τσέρι αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη, αποκαλώντας τον θρύλο του μπάσκετ.

Ο Γουίλ Τσέρι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν θα παίξει στο πλάι του Βασίλη Σπανούλη, αποκαλώντας ”θρύλο” τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός, στη νίκη της ομάδας επί του Προμηθέα Πάτρας, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας στη Basket League και αμέσως μετά δεν δίστασε να μιλήσει για το γεγονός πως δεν θα παίξει στο πλάι του Βασίλη Σπανούλη, που είναι εδώ και λίγο καιρό εκτός δράσης.

Συγκεκριμένα, ο Γουίλ Τσέρι έγραψε στο Twitter: “Είναι θρύλος! Θυμώνω που δεν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ και να μάθω απ’ αυτόν”.

Για την απουσία του Σπανούλη μίλησε και ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Ελπίζω να συνεχίζουμε έτσι και στα πλέι οφ. Εδώ και μερικές εβδομάδες, μετά την αποχώρηση κάποιων παικτών και την άφιξη του Ουίλ Τσέρι, δείχνουμε μεγάλη αφοσίωση και οι παίκτες παίζουν ως απόλυτοι επαγγελματίες.

Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να παίζουμε. Με την απουσία του Σπανούλη, το rotation έχει αλλάξει. Εύχομαι να τον είχαμε μαζί μας, αλλά είμαι χαρούμενος με το πώς παίζουμε αυτή τη στιγμή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments