Αυτοκίνητο

Lamborghini: Μια πορτοκαλί Miura P400 γεννημένη για ταινίες

Lamborghini: Μια πορτοκαλί Miura P400 γεννημένη για ταινίες
Η Lamborghini Miura P400 ήταν το αυτοκίνητο που εμφανίστηκε στην ταινία του 1969 "The Italian Job".

Η πορτοκαλί Lamborghini Miura P400 με το λευκό και μαύρο δερμάτινο εσωτερικό ήταν το αυτοκίνητο που εμφανίστηκε στην ταινία του 1969 «The Italian Job«, που οδηγείται από τον ηθοποιό Rossano Brazzi. Στην ταινία το αυτοκίνητο καταστρέφεται, αλλά στην πραγματικότητα το μοντέλο δεν είχε καταστραφεί. Λίγα χρόνια αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε καταστραφεί, με αποτέλεσμα ορισμένοι που αναζητούν κλασικά αυτοκίνητα να το αναζητούν.

Τα επόμενα χρόνια οι λάτρεις και οι συλλέκτες από όλο τον κόσμο έψαχναν και συγκέντρωναν πολλές αναφορές. Ο ιδιοκτήτης αυτού του ιστορικού μοντέλου προσπάθησε να δώσει έναν και μοναδικό αριθμό πλαισίου στο Miura που οδηγήθηκε από τον Brazzi. Το αυτοκίνητο στάλθηκε στο εξειδικευμένο ιστορικό τμήμα της Lamborghini, όπου ξεκίνησε η ανακατασκευή του. Από την έρευνα της εταιρείας αποκαλύφθηκε ότι το Lamborghini Miura P400 είχε πλαίσιο # 3586 και ήταν ακριβώς αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην εταιρεία.

Πρόσφατα η εταιρεία παραγωγής ταινιών, Paramount Pictures, πλησίασε την Lamborghini για να χρησιμοποιήσει ένα αυτοκίνητο για τη μαγνητοσκόπηση. Μόλις πήγαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας επέλεξαν μια πορτοκαλί Lamborghini Miura, η οποία ήταν ήδη βαριά κατεστραμμένη και συνεπώς ήταν τέλεια για τη σκηνή ατυχήματος. Ταυτόχρονα, η Lamborghini παρείχε ένα δεύτερο αυτοκίνητο του ίδιου χρώματος για τα υπόλοιπα γυρίσματα.

Στο τέλος των γυρισμάτων το αυτοκίνητο επέστρεψε στο εργοστάσιο και η Miura ήταν έτοιμη για παράδοση στον ιδιοκτήτη της, έναν Ιταλό από τη Ρώμη, που είχε τη χαρά να δει το αυτοκίνητό του μετά από 50 χρόνια να παίζει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments