Μedia

Αναστασία Τσιλιμπίου: Η νεαρή ηθοποιός θυμάται «Το Νησί»

Αναστασία Τσιλιμπίου: Η νεαρή ηθοποιός θυμάται «Το Νησί»
Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο σημερινό «The 2 Night Show», με την νεαρή ηθοποιό να μιλάει για την εμπειρία της στην τηλεοπτική σειρά «Το Νησί».

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι μια από τις νέες και ανερχόμενες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης. Ξεκίνησε την καριέρα της από πολύ μικρή ηλικία και καθιερώθηκε στις συνειδήσεις του κοινού με το ρόλο της στην εκπληκτική τηλεοπτική σειρά «Το Νησί». Η νεαρή ηθοποιός μιλάει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2 Night Show» για τον τότε ρόλο της. Αποκαλύπτει πως ήταν μόλις 12 ετών την εποχή που έπαιζε στη σειρά, ενώ την χαρακτηρίζει ως μια τεράστια εμπειρία.

Αναστασία Τσιλιμπίου

Η Αναστασία Τσιλιμπίου γεννήθηκε το 1998 από Ρουμάνο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Aπό πολύ μικρή ξεκίνησε την καριέρα της και συμμετείχε από 6 έως 10 ετών σε διάφορα διαφημιστικά μόδας. Σε ηλικία 8 ετών έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση όταν συμμετείχε στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Για την καρδιά ενός αγγέλου», ενώ το 2008 εμφανίστηκε στη σειρά του ANT1 «40 κύματα».

Tο 2010 έπαιξε ως Μαρία Πετράκη (σε μικρή ηλικία), στην κοινωνική σειρά του MEGA «Το Νησί» και την ίδια χρονιά έπαιξε ως μικρή Ζίνα στη σειρά του ANT1 «Ο πόλεμος των άστρων: Πώς να ρίξεις έναν Τοξότη σε δέκα μέρες». Μερικά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2017 έπαιξε στην πρώτη διεθνή παραγωγή της, στην τουρκική σειρά «Κιοσέ Σουλτάνα», έχοντας τον ομώνυμο ρόλο. Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments