Μedia

Ζέτα Δούκα: Η εξομολόγηση της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Ζέτα Δούκα: Η εξομολόγηση της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Η Ζέτα Δούκα μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρεται στη μοναδική φορά που της ασκήθηκε βια από το σύντροφο της.

Η Ζέτα Δούκα βρίσκεται καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2 Night Show», όπου αναφέρεται στις φορές που της έχει ασκηθεί βία από κάποιον σύντροφο της. Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι αυτό της συνέβη μια φορά, αλλά το αντιμετώπισε ψύχραιμα. Όπως τόνισε, χώρισε τον τότε σύντροφο της και τον έστειλε σε ψυχολόγο να μιλήσει για να μην επαναληφθεί στο μέλλον η κατάσταση με κάποια άλλη γυναίκα.

Ζέτα Δούκα

H Ζέτα Δούκα είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Αθηνών «Ίασμος» αλλά και του «Studio υπό το μηδέν» όπου σπούδασε Δραματοθεραπεία και Αυτοσχεδιασμό. Πέρα από την υποκριτική έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών παίρνοντας ειδίκευση στην αποκατάσταση ασθενών με νευρολογικές παθήσεις. Έχει δίπλωμα από το Εθνικό Ωδείο για πιάνο ενώ έχει κάνει και φωνητική με τις Ελληνίδες σοπράνο E. Καραγιάννη, Μ. Πασχάλη και την Τραγουδίστρια Ε. Καραντζόλη.

Η ηθοποιός έχει επίσης ασχοληθεί με το χορό αρκετά χρόνια. Έχει κάνει κλασσικό μπαλέτο και έχει πάρει το δίπλωμα της από το Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και από τη Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου. Ακόμα, έχει δίπλωμα από το Imperial Society of Teachers of Dancing of London στο Μοντέρνο Μπαλέτο. Δεν σταμάτησε όμως εκεί… Η Ζέτα Δούκα ξέρει να χορεύει και Ισπανικό Φλαμένγκο έχοντας πάρει το δίπλωμα από τη Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου.

Μιλάει πέρα από τα Ελληνικά, άριστα Γαλλικά και Αγγλικά ενώ μέτρια Ιταλικά και Γερμανικά. Είναι ιδρύτρια και πρόεδρος της “ΑΝΑΣΑ”, η οποία είναι η πρώτη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, για την υποστήριξη και ενημέρωση ατόμων με διαταραχή πρόσληψης τροφής (www.anasa.com.gr)και Ιδρύτρια και πρόεδρος του πρώτου Κέντρου Ημέρας για τη παροχή πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους πάσχοντες από προβλήματα πρόσληψης τροφής. Από το 2014 έχει σχέση με τον γυμναστή Μιχάλη Χατζαντωνά και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Θάλεια (γενν. 2 Απριλίου 2016).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments