Video

Κολομβία: Τρομακτικό βίντεο με την ανατίναξη σκάφους, που σκόρπισε το θάνατο (vid)

Κολομβία: Τρομακτικό βίντεο με την ανατίναξη σκάφους, που σκόρπισε το θάνατο (vid)
Τραγωδία στην Κολομβία, με σκάφος να εκρήγνυται έπειτα από λάθος στις εργασίας συντήρησης, με συνέπεια το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό δύο ακόμη.

Τρομακτική έκρηξη σε σκάφος στην Κολομβία οδήγησε στο θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό δύο ακόμη, μετά από λάθος στη διαδικασία συντήρησης του. Το δυστύχημα στο σκάφος συνέβη λόγω ενός τραγικού λάθους του συνεργείου που είχε αναλάβει να κάνει τις επισκευές. Το βίντεο που δείχνει τη στιγμή της έκρηξης είναι απλά σοκαριστικό. Εκεί, καταγράφεται καρέ-καρέ η στιγμή που το σκάφος διαλύεται και φέρνει το θάνατο ενός ανθρώπου.

Ο άτυχος άνδρας απαθανατίζεται να κάθεται πάνω στο κατάστρωμα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το σκάφος διαλύεται σε κομμάτια, το οποία εκτοξεύθηκαν προς τη θάλασσα. Μετά από μια προκαταρκτική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις εργαζόμενοι είχαν προσληφθεί από την εταιρεία που της ανήκει το σκάφος για να πραγματοποιήσουν εργασίες συγκόλλησης. Ωστόσο, ένα λάθος κατά τη διάρκεια των εργασιών έφερε το τραγικό δυστύχημα.

Ποιος ο λόγος της έκρηξης

Όπως αποδείχθηκε μετά, ο λόγος της έκρηξης σύμφωνα με τις αρχές να έχει να κάνει με τις εργασίες συγκόλλησης, που γίνονταν πάρα πολύ κοντά στη δεξαμενή καυσίμου. Οι θεατές του πραγματικά τρομακτικού συμβάντος έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν τους τρεις άνδρες, που είχαν βρεθεί στο νερό. Ο ένας εργαζόμενος πέθανε κατά την έκρηξη του σκάφους, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments