Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Έγινε μητέρα για 4η φορά

Κιμ Καρντάσιαν: Έγινε μητέρα για 4η φορά
Η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι απέκτησε το τέταρτο παιδί της.

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε μητέρα για 4η φορά και η χαρά της δεν περιγράφεται. Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσαν τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους. «Είναι εδώ και είναι τέλειος» έγραψαν στα social media για τον γιο τους που γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα. Να σημειωθεί ότι η παρένθετη μητέρα δεν είναι η ίδια που έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας την Chicago αλλά επέλεξαν καινούργια, καθώς η προηγούμενη απέκτησε το δικό της παιδί πριν μερικούς μήνες.

H Kim Kardashian ανακοίνωσε τα ευχάριστα γράφοντας μάλιστα στο twitter πως ο γιος της φαίνεται σαν δίδυμος αδερφός της Chicago.  Το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά, την North, τον Saint και την Chicago, η οποία είναι μόλις ενός έτους.

Η διάσημη τηλεπερσόνα σύμφωνα με τους γιατρούς της δεν μπορεί να κυοφορήσει ξανά καθώς μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της προκλήθηκαν εκτεταμένες βλάβες στο αναπαραγωγικό της σύστημα, κάνοντας μια επικείμενη εγκυμοσύνη ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη ζωή της, για αυτό και επέλεξε τις παρένθετες μητέρες.

Η 38χρονη Κιμ Καρντάσιαν, 38 ετών είναι παντρεμένη με τον 41χρονο μουσικό Κάνιε Γουέστ από το 2014 και έχουν πλέον τέσσερα παιδιά, τον νεογέννητο γιο τους, την North 5 ετών, τον Saint 3 ετών και την Chicago 1 έτους, η οποία γεννήθηκε επίσης από παρένθετη μητέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments