Lifestyle

Ζέτα Δούκα: Η τρομερή αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)

Ζέτα Δούκα: Η τρομερή αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (vid)
Η Ζέτα Δούκα ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2 Night Show» και αποκάλυψε ότι έχει υποστεί βια σε σχέση της. «Τον έστειλα να μιλήσει σε ψυχολόγο... τώρα θα έκανα και καταγγελία».

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Ζέτα Δούκα. Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη βια που έχει υποστεί σε σχέση της. Τόνισε ότι τότε είχε αμυνθεί και είχε στείλε τον σύντροφο της σε ψυχολόγο, αφού χώρισε μαζί του. Παράλληλα, ανέφερε ότι αν της συνέβαινε κάτι τέτοιο τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα προχωρούσε σίγουρα σε καταγγελία.

«Έχω υποστεί βία σε σχέση μόνο μία φορά, η οποία ήταν και πάρα πολύ άσχημη. Τον άνθρωπο αυτόν τον έστειλα σε ψυχολόγο να μιλήσει και βέβαια χώρισα μαζί του. Τώρα θα του είχα κάνει και καταγγελία. Έτσι πρέπει να χειριζόμαστε πλέον αυτές τις καταστάσεις. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της πρέπει να καταγγέλλεται. Εγώ δεν έχω χτυπήσει ποτέ έναν άντρα. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση αμύνθηκα, οπότε και αυτός κατά κάποιον τρόπο χτύπησε. Ήταν μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα.

Ζέτα Δούκα: «Αν με τον Μιχάλη δεν περνάω καλά και δεν μου αρέσει αυτό που κάνω μαζί του, θα χωρίσω»

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε και στον σύντροφο της, Μιχάλη Χατζαντώνα. Αναφέρθηκε στο λόγο, για τον οποίο δεν έχουν παντρευτεί, αλλά ούτε και βαφτίσει το παιδί τους στην εκκλησία. Παράλληλα, μίλησε ακόμη και για το σενάριο χωρισμού τους εάν δεν περνάει καλά στη σχέση της, τονίζοντας ότι αν ποτέ συμβεί αυτό θα ήθελε να γίνει όσο πιο πολιτισμένα είναι δυνατόν.

«Αν με τον Μιχάλη δεν περνάω καλά και δεν μου αρέσει αυτό που κάνω μαζί του, θα χωρίσω. Θα χωρίσω με ένα τρόπο πολιτισμένο. Οι γονείς μου δεν χώρισαν πολιτισμένα, ήταν ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί. Αυτό που με πληγώνει μέχρι τώρα είναι η κακή σχέση των γονιών μετά από πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία από το να μένουν ενωμένοι για τα παιδιά. Εμένα οι γονείς μου αιφνιδίως χώρισαν. Πολλά σου είπα για τους γονείς μου. Δεν παντρεύτηκα και ούτε θα παντρευτώ. Γιατί να παντρευτώ; Ούτε σύμφωνο συμβίωσης έκανα γιατί δεν έχει καμία σημασία. Το όνομα του παιδιού το αναγνωρίσαμε και κάναμε ονοματοδοσία. Και ο Μιχάλης το ίδιο είναι. Είμαστε δεμένοι μια ζωή δεν χρειαζόμαστε, καμία εκκλησία, καμία υπογραφή για να δεθούμε», είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments