Ελλάδα

Απίστευτο post του Μπογδάνου για το μούσι του Νίκου Παππά

Απίστευτο post του Μπογδάνου για το μούσι του Νίκου Παππά
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ασχολήθηκε με το μούσι του Νίκου Παππά.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μας έχει συνηθίσει σε καυστικά σχόλια σχετικά με τα θέματα της επικαιρότητας. Μάλιστα, πολλές φορές έχει δεχτεί έντονη κριτική για τον τρόπο του. Αυτή τη φορά προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε πολλές απορίες. Τι έκανε; Σχολίασε τον Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν είχε κάνει κάποιο σχόλιο για κάτι που είπε ο βουλευτής δεν θα ήταν περίεργο, ωστόσο ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε το μούσι του Νίκου Παππά. Συγκεκριμένα τόνισε πως ο τρόπος που το έχει τριμάρει είναι επηρεασμένος από ισλαμική σχολή.

Κωσταντίνος Μπογδάνος: Ασχολήθηκε με το μούσι του Νίκου Παππά

“Επιταγή για μούσι με λίγο μουστάκι απαντάται στην ιερά παράδοση (σούνα) του ισλαμ που αποτελείται από τεκμηριωμένες διηγήσεις για τη ζωή του προφήτη (χαντίθ). Κάτι σαν κλιπαρισμένο υπογένειο είχε κι ο τραγουδιστής των wet wet wet. Αυτό του υπουργού όμως είναι χωρίς προηγούμενο”, ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου στο Facebook.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (27 Δεκεμβρίου 1979) είναι γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπής στο ραδιόφωνο 104,6 του Πρώτου Θέματος.  Στις 5 Ιουλίου 2017 ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ προχώρησε στην διακοπή της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο, μετά τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι ο Λουκάς Παπαδήμος χτυπήθηκε «από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments