Ελλάδα

Μάκης Μπαλαούρας: Άδικο που δεν πήρε άδεια ο Κουφοντίνας

Μάκης Μπαλαούρας: Άδικο που δεν πήρε άδεια ο Κουφοντίνας
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας προχώρησε σε μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση σχετικά με την μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Μάκης Μπαλαούρας βρέθηκε στο πλατό του Open Tv στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε ερώτηση για το θέμα που έχει ανοίξει σχετικά με τη μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Μάλιστα, ο καταδικασμένος τρομοκράτης έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Την ίδια ώρα δεκάδες υποστηρικτές του “Λουκά” της 17 Νοέμβρη έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στην οδό Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ο Μάκης Μπαλούρας πιστεύει ότι κακώς δεν δόθηκε άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα από τη στιγμή που “είναι συνεπής στις άδειες που έχει πάρει”.

Μάκης Μπαλαούρας: Δήλωση σοκ για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Ο παρουσιαστής της εκπομπής έμεινε άφωνος από αυτά που άκουσε και τόνισε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Κουφοντίνας δεν έχει κάνει δήλωση μεταμέλειας και αυτό τον καθιστά επικίνδυνο για νέες πράξεις τρομοκρατίας. ” δεν μπορείς να βάλεις κανένα να κάνει δήλωση μετάνοιας”, ήταν η απάντηση του Μπαλαούρα.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Ιταλίας και της αντιμετώπισης μελών των Ερυθρών Ταξιαρχιών στους οποίους, όπως είπε, «δόθηκε από πολύ νωρίς το δικαίωμα να εργάζονται και μόνο να μην κοιμούνται σπίτι τους».

«Ο νόμος υπάρχει και είναι παλιός. Ένας εγκλεισμένος εφόσον έχει καλή διαγωγή στις φυλακές μπορεί να έχει κάποια δικαιώματα» επέμεινε ο κ. Μπαλαούρας υποστηρίζοντας ότι «είναι άλλο θέμα» το ότι ο «Λουκάς» της «17Ν» δεν έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Εγώ λέω ότι έχει δικαίωμα στην άδεια τελεία και παύλα. Ο Χριστόδουλος Ξηρός που δεν ήταν συνεπής δεν πήρε ξανά άδεια» κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments