Μedia

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας μετά την αποχώρηση της

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας μετά την αποχώρηση της
MasterChef: Η Ασημίνα αποχώρησε από το reality μαγειρικής και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media.

MasterChef: Μια από τους διαγωνιζόμενους που έδειξαν μεγάλη πρόοδο στο reality μαγειρικής είναι η Ασημίνα. Η όμορφη παίκτρια κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να φτάσει μια ανάσα από την τελική πεντάδα. Η νεαρή μαγείρισσα ήταν αρχηγός στην πρόσφατη ομαδική δοκιμασία που έμελλε να είναι η τελευταία της στο παιχνίδι.

Η μπλε ομάδα έχασε και η Ασημίνα μαζί με τον Χρήστο και τον Παντελή, κλήθηκαν να εκτελέσουν ένα πιάτο αντιγραφής του σεφ Γιάννη Λουκάκου. Η εντυπωσιακή ξανθιά δεν μπόρεσε να κάνει ένα πιάτο που θα την κρατούσε στο παιχνίδι και αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef.

View this post on Instagram

Ασημίνα, Χρήστος και Παντελής πρέπει απόψε να μαγειρέψουν όπως δε μαγείρεψαν ποτέ, αν θέλουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef: Το μήνυμα της Ασημίνας

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ασημίνα Ουστάλλι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους όσοι τη στήριξαν. Η ίδια έγραψε τα εξής:

«Ευχαριστώ παρά πολύ όλους για την υποστήριξη που μου δείξατε, ένα όνειρο τελείωσε και για μένα που ήταν παρά πολύ όμορφο, που έγινε όμορφο χάρη στην αγάπη σας και εύχομαι σε έναν έναν ξεχωριστά αγάπη και υγεία και να μην παρατάει ποτέ τα όνειρα του και θα σας πω και μια λέξη εσπεριδοειδή λα λα λα. Σας αγαπώ πολύ η ΣΙλβυ❤️❤️❤️❤️💕😍»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments