Video

Survivor spoiler 11/5/19: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Survivor spoiler 11/5/19: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)
Survivor spoiler 11/5/19: Μετά το νικητή της ασυλίας, έγινε γνωστό και ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 11/5/19: Σήμερα Σάββατο (11/5) πρόκειται να γίνει το αγώνισμα της ασυλίας. Οι πληροφορίες από την Τουρκία μιλούσαν για νίκη της άσπρης ομάδας. Όπως όλα δείχνουν αυτό ισχύει κάτι που σημαίνει ότι οι μαύροι της Κατερίνας Δαλάκα θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν.

Μετά από αρκετές μονομαχίες οι άσπροι επιστρέφουν στις νίκες και σταματούν τις διαδοχικές νίκες της μαύρης ομάδας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το σκορ, αλλά είναι σίγουρο ότι η μαύρη ομάδα θα πρέπει να αποχωριστεί έναν παίκτη τις επόμενες μέρες. Με βάση τους κανονισμούς αυτή τη φορά πρέπει να αποχωρήσει ένας Τούρκος διαγωνιζόμενος.

View this post on Instagram

💥Symbol Game 💥 Στόχος μία θέση στην τελική 4αδα, με τους παίκτες να θέλουν να κερδίσουν αυτή την ευκαιρία 👀 .. #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler 11/5/19: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι

Ήδη στην Τουρκία έχουν διαρρεύσει και ονόματα, με τα social media στη χώρα να αναφέρουν πως υποψήφιοι θα είναι τρεις άνδρες και συγκεκριμένα ο Εμρέ, ο Ατακάν και ο Γιουσούφ. Μένει να δούμε με τι κριτήρια θα ψηφίσει το κοινό της γειτονικής χώρας. Αγωνιστικά ο πιο αδύναμος παίκτης είναι ο Ατακάν.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος παίκτης έχει έρθει κοντά με την Κατερίνα Δαλάκα. Θα επιλέξουν οι Τούρκοι να χωρίσουν το ζευγάρι ή θα προτιμήσουν να τους βλέπουν μαζί μέχρι το τέλος; Αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε σύντομα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments