Αθλητισμός

Σκοτώθηκε ο “Σαραβάκος” της Κρήτης (pic)

Σκοτώθηκε ο “Σαραβάκος” της Κρήτης (pic)
Θλίψη για το κρητικό ποδόσφαιρο, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τον Κρουσώνα Δημήτρης Γιαννακουδάκης, γνωστός ως ο "Σαραβάκος" της Κρήτης έφυγε από τη ζωή.

Την τελευταία του πνοή την ώρα που έκανε το μεροκάματο του άφησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τον Κρουσώνα Δημήτρης Γιαννακουδάκης. Ο ίδιος ήταν γνωστός ως ο «Σαραβάκος» της Κρήτης, λόγω της ομοιότητας του με τον παλιό παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο 60χρονος άνδρας εργαζόταν σε οικοδομή στο Ηράκλειο για να εξασφαλίσει τα προς το ζην του. Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου και για αδιευκρίνιστο ακόμη λόγο βρέθηκε στο κενό από ύψος μεγαλύτερο των 7 μέτρων.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και άμεσα διακομίσθηκε στο Βενιζέλιο Νοσοκομείο. Οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακουδάκης δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του στις 8 περίπου το βράδυ. Ο άτυχος 60χρονος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κρουσώνα. Η πρώην ομάδα του μάλιστα έκανε ανάρτηση στα social media για τον θάνατο του.

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Κρουσώνα έχασε σήμερα ένα παλαίμαχο και άξιο τέκνο της ιστορίας της, τον Δημήτρη Γιαννακουδάκη (Σαραβάκο). Το Δ.Σ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, καθώς και σύσσωμη η κοινωνία του Κρουσώνα εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια τόσο στην οικογένεια του, όσο και στους οικείους του. Ο ΠΑΟΚ, ως ελάχιστο φόρο τιμής, ζήτησε ενός λεπτού σιγή στο αυριανό παιχνίδι με τον Πόρο… κατάθεση στεφάνου και να παραστεί το Δ.Σ στην εξόδιο ακολουθία», ανέφερε η ανακοίνωση.

Δείτε το ποστ του ΠΑΟΚ Κρουσώνα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments