Video

Survivor spoiler 12/5/19: Έτσι έκανε το 1-0 η άσπρη ομάδα (vid)

Survivor spoiler 12/5/19: Έτσι έκανε το 1-0 η άσπρη ομάδα (vid)
Survivor spoiler 12/5/19: Η άσπρη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε το πρώτο παιχνίδι της ασυλίας.

Survivor spoiler 12/5/19: Τα Σαββατοκύριακα στον Άγιο Δομίνικο είναι αφιερωμένα στα αγωνίσματα ασυλίας. Αυτά είναι και τα σημαντικότερα παιχνίδια καθώς κρίνουν την παραμονή των παικτών στην παραλία. Τον τελευταίο καιρό η μαύρη ομάδα έχει πάρει τα πάνω της και περιμέναμε μια αντίδραση από την λευκή ομάδα.

Αυτή ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Οι διαρροές από την Τουρκία μιλούσαν για νίκη της άσπρης ομάδας και τελικά επιβεβαιώθηκαν. To αγώνισμα ήταν ένα δύναμης και ισορροπίας. Σε αυτά έχουν πλεονέκτημα οι άσπροι. Στο ξεκίνημα φάνηκε πως θα είναι μία από τις εύκολες νίκες τους. Ειδικά όταν ξέφυγαν στο σκορ. Τίποτε δεν προμήνυε πως θα πάμε σε παράταση.

View this post on Instagram

🔥Αγώνας Ασυλίας🔥 Δείτε live το επεισόδιο με το link στο bio. #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler 12/5/19: Το συναρπαστικό φινάλε

Το φινάλε της αναμέτρησης ήταν όλα τα λεφτά. Πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες. Οι μαύροι έκαναν την αντεπίθεση τους,αλλά τελικά ο Χικμέτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Οι άσπροι έκαναν το 1-0, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν και το δεύτερο παιχνίδι και θα πάρουν οριστικά την ασυλία.

Το κλίμα στη μαύρη ομάδα δεν είναι καλό για έναν παίκτη. Αυτός είναι ο Ατακάν που αυτή τη στιγμή δείχνει ο πιο αδύναμος διαγωνιζόμενος μέσα στο παιχνίδι. Οι διαρροές λένε ότι θα είναι και μέσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments