Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Θυμίζει… Εθνική Κροατίας η νέα φανέλα των Καταλανών (pic)

Μπαρτσελόνα: Θυμίζει… Εθνική Κροατίας η νέα φανέλα των Καταλανών (pic)
Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως... αντιγράφει την Εθνική Κροατίας, καθώς νέα της φανέλα που διέρρευσε μοιάζει αρκετά με την ιστορική εμφάνιση της «Χρβάτσκα».

Οι αλλαγές στην Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν θεωρούνται σχεδόν δεδομένες πλέον. Ήδη ο Ερνέστο Βαλβέρδε μοιάζει… μετέωρος στον πάγκο της και αναμένεται να αποχωρήσει. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με αρκετούς παίκτες στο ρόστερ. Άλλωστε, οι «μπλουγκράνα» θέλουν να αφήσουν πίσω τον σοκαριστικό αποκλεισμό τους στο Champions League από τη Λίβερπουλ. Γι’ αυτό και κινήθηκαν άμεσα και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ έναντι 70 εκατ. ευρώ. Βέβαια, οι αλλαγές στο ρόστερ και στον πάγκο δεν θα είναι οι μόνες στον πάγκο των Καταλανών.

Κι αυτό γιατί και η εμφάνιση της Μπαρτσελόνα θα είναι… φρέσκια. Ωστόσο, δεν είναι αυτό που θα λέγαμε πρωτότυπη.Με βάσει τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει ανεπίσημα, η νέα φανέλα των «μπλαουγκράνα» θα είναι καρώ με τα γνωστά χρώματα της ομάδας, το κόκκινο και το μπλε. Το σχήμα της, όμως, μοιάζει πάρα πολύ με εκείνη της εθνικής Κροατίας, η οποία ήταν και η πρώτη που έκανε διάσημο αυτό το σχέδιο στην εμφάνισή της.

Δείτε τη νέα φανέλα της Μπαρτσελόνα:

Η ιστορική φανέλα της Εθνικής Κροατίας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments