Lifestyle

Ημιτελικός Eurovision 2019: Τα στοιχήματα για την αποψινή βραδιά

Ημιτελικός Eurovision 2019: Τα στοιχήματα για την αποψινή βραδιά
Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο Α' ημιτελικός της Eurovision 2019 και λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη βραδιά, τα στοιχήματα έχουν πάρει "φωτιά".

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Α΄ημιτελικό της Eurovision 2019 και τα στοιχήματα για τις χώρες που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό έχουν πάρει φωτιά. Στην αποψινή βραδιά συμμετέχει η Ελλάδα και η Κύπρος και το ενδιαφέρον είναι αυξημένο. Οι αποδόσεις των χωρών σε διάφορες στοιχηματικές εταιρείες κυκλοφορούν εδώ καιρό και σήμερα, λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη βραδιά, έγιναν γνωστές οι προβλέψεις για τις χώρες που έχουν πιθανότητες να προκριθούν στον τελικό. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες αναφέρουν ότι τόσο η Κατερίνα Ντούσκα, όσο και η Τάμτα, θα περάσουν στον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, οι bookers δίνουν στην Ελλάδα 93% πιθανότητες για πρόκριση, με την Κύπρο να ακολουθεί στο 92%. Ακολουθεί η Αυστραλία (91%), η Ισλανδία με 85%, η Ουγγαρία με 83%, η Σερβία με 82%, η Τσεχία με 80%, η Σλοβενία με 68%, το Βέλγιο με 67% και η Εσθονία με 59%. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, έξω αναμένεται να μείνουν οι Πολωνία, Πορτογαλία, Γεωργία, Λευκορωσία, Άγιος Μαρίνος, Φινλανδία και Μαυροβούνιο.

Στον σχολιασμό και στην παρουσίαση των δύο Ημιτελικών και του Τελικού θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη ραδιοφωνική μετάδοση για το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας θα είναι ο Δημήτρης Μεϊδάνης. Τη βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής στον Τελικό θα ανακοινώσει ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας του metal rock Gus G (Κώστας Καραμητρούδης).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την αποψινή βραδιά θα… ανοίξει η Τάμτα, η οποία εμφανίζεται πρώτη στη σκηνή της Eurovision, ενώ η Κατερίνα Ντούσκα εμφανίζεται 16η. Πιο αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών είναι η εξής:

  1. Κύπρος
  2. Μαυροβούνιο
  3. Φινλανδία
  4. Πολωνία
  5. Σλοβενία
  6. Τσεχία
  7. Ουγγαρία
  8. Λευκορωσία
  9. Σερβία
  10. Βέλγιο
  11. Γεωργία
  12. Αυστραλία
  13. Ισλανδία
  14. Εσθονία
  15. Πορτογαλία
  16. Ελλάδα
  17. Άγιος Μαρίνος.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments