Video

Eurovision 2019: Έλαμψε η Κατερίνα Ντούσκα στο Τελ Αβίβ (vid)

Eurovision 2019: Έλαμψε η Κατερίνα Ντούσκα στο Τελ Αβίβ (vid)
Φανταστική ερμηνεία από την Κατερίνα Ντούσκα στη σκηνή της Eurovision 2019. Δείτε την εξαιρετική εμφάνισή της στον αποψινό ημιτελικό.

Η Κατερίνα Ντούσκα εμφανίστηκε προτελευταία στη σκηνή του Α’ ημιτελικού της Eurovision 2019. H Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια ήταν εξαιρετική και με τη φωνή της «μάγεψε» το Τελ Αβίβ, ερμηνεύοντας το «Better Love». Η σκηνή πήρε… ροζ χρώμα με την εμφάνιση της Κατερίνας και των υπόλοιπων συντελεστών, με το τραγούδι να λαμβάνει το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα με το Better Love:

Το τραγούδι «Better Love», το οποίο έχει γράψει η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon, ξετυλίχθηκε σαν αναγεννησιακό παραμύθι στη σκηνή του διαγωνισμού και καταχειροκροτήθηκε. Η ελληνική συμμετοχή επέλεξε την τεχνική ταμπλό βιβάν, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision και είναι πολύ εντυπωσιακή. Η εμφάνιση είναι εμπνευσμένη από τον πίνακα «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων» του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος.

Η Κατερίνα Ντούσκα εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, μπροστά από το γνωστό εντυπωσιακό σκηνικό που είδαμε και στις πρόβες του τραγουδιού τις προηγούμενες μέρες. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην οπτικοποίηση του κομματιού «Better Love» είναι η χορογραφία με τα ξίφη, η οποία εντυπωσίασε το κοινό των φανς της Eurovision. Η Κατερίνα Ντούσκα έχει δηλώσει πολλές φορές ότι στα live δίνει τον καλύτερο της εαυτό και το ίδιο έγινε και στη σκηνή της Eurovision μαζί με τις 5 χορεύτριες της ελληνικής αποστολής.

Ενέργεια, άρτια σκηνική παρουσία και καλοδουλεμένη ερμηνεία ενθουσίασαν τους θεατές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments