Video

Game of Thrones: Οι Simpsons προέβλεψαν τι θα συμβεί πριν από δύο χρόνια (vid)

Game of Thrones: Οι Simpsons προέβλεψαν τι θα συμβεί πριν από δύο χρόνια (vid)
Το Game of Thrones πλησιάζει στο τέλος του, αλλά αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι Simpsons κατάφεραν να προβλέψουν το τέλος της σειράς πριν από δύο χρόνια.

Κατά καιρούς οι σεναριογράφοι των Simpsons έχουν πέσει μέσα σε κάποιες απίθανες προβλέψεις τους. Φυσικά, δεν είναι σκοπός τους να βρίσκουν τι θα συμβεί το μέλλον στον κόσμο. Ωστόσο, για κάποιο παράξενο λόγο τα καταφέρνουν αρκετά συχνά. Όπως ακριβώς συνέβη και με το πέμπτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν της δημοφιλής σειράς Game of Thrones. Όσοι είναι λάτρεις της σειράς και δεν έχουν δει το συγκεκριμένο επεισόδιο, καλό είναι να μη συνεχίσουν παρακάτω. Κι αυτό γιατί θα ακολουθήσουν αρκετά spoiler του επεισοδίου.

Το βράδυ της Κυριακής, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έκπληκτοι την Νταινέρυς Ταργκάριεν να πετά θυμωμένη πάνω από το Kings Landing με τον έναν και μοναδικό δράκο που της απέμεινε, και να καίει ζωντανούς χιλιάδες αθώους ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά. Ο περισσότερος κόσμος δεν περίμενε αυτή την κίνηση από τον Νταινέρυς. Ωστόσο, η συγκεκριμένη σκηνή είχε ήδη προβλεφθεί και παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια, σε μία άλλη σειρά. Αυτό είχε συμβεί στους Simpsons, με τους φανατικούς της σειράς να θυμούνται τι συνέβη. Τότε, το 2017, οι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς έπαιζαν στο δικό τους Game of Thrones μια παρωδία της δημοφιλούς σειράς φαντασίας, που ονομαζόταν «The Serfsons»και διαδραματιζόταν στο μεσαιωνικό Springfield.

Όσοι, λοιπόν, είδαν το πιο πρόσφατο επεισόδιο του Game of Thrones, με την Νταινέρυς Ταργκάριεν να τους καίει όλους για να πάρει τον ασημένιο θρόνο, έκαναν αμέσως τη σύγκριση. Στο παλιό επεισόδιο των Simpsons, βλέπουμε τη δημοφιλή οικογένεια να βλέπει έναν δράκο να πετάει φωτιές και να κάνει στάχτη το Springfield. Οπως ήταν φυσικό, οι τηλεθεατές έμειναν με το στόμα ανοιχτό και το twitter «πήρε φωτιά» από τα σχόλια των χρηστών του. «Οι σεναριογράφοι των Simpson έχουν μια κρυστάλλινη σφαίρα ή κάτι τέτοιο», έγραψε ένας. «Ανατριχιαστικό το πώς ήξεραν οι Simpsons για την #ΤρελήΒασίλισσα πριν από οποιονδήποτε άλλο», έγραψε ένας άλλος.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Simpsons προβλέπουν το μέλλον. Κι αυτό γιατί είχαν «δει» την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Παράλληλα, είχαν προβλέψει την επιδημία του ιού Έμπολα καθώς και τη βράβευση του Bengt Holmström με το βραβείο Νόμπελ. Βέβαια, αυτές είναι μόνο λίγες από τις προβλέψεις τους!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments