Video

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το reality επιβίωσης (vid)

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το reality επιβίωσης (vid)
Ακόμη μία αποχώρηση από το Survivor, με τη μαύρη ομάδα να χάνει έναν ακόμη παίκτη.

Ατακάν, Γιουσούφ και Εμρέ είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, με τη μαύρη ομάδα του reality επιβίωσης να χάνει έναν ακόμη παίκτη. Ωστόσο, πριν από το συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες θα χρειαστεί να αγωνιστούν σε έναν ακόμη δυνατό στίβο μάχης με έπαθλο ένα αυτοκίνητο.

Η Μαύρη ομάδα του Survivor θα βρεθεί στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού και θα αναγκαστεί να χάσει έναν ακόμη παίκτη. Οι γκρίνιες και οι δηλώσεις που θα συζητηθούν δεν θα λείψουν ούτε από το αποψινό επεισόδιο. Η αγωνία αυξάνεται όσο πλησιάζουμε στην προβολή του επεισοδίου, ωστόσο σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, από το reality επιβίωσης αποχωρεί ο Εμρέ.

Survivor: Η έκπληξη στους παίκτες

Οι παίκτες του reality επιβίωσης είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι διαφορετικό στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Αφού αγωνίστηκαν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γεύμα από τα χέρια του Nusret. Ο διάσημος Τούρκος σεφ έφτασε στον Άγιο Δομίνικο αποκλειστικά για το Survivor και φυσικά οι παίκτες της νικήτριας ομάδας έφαγαν ψητά κρέατα από τα χεράκια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments