Ελλάδα

Έγκλημα στην Καλλιθέα: 29χρονη εντοπίστηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της

Έγκλημα στην Καλλιθέα: 29χρονη εντοπίστηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της
Το σπίτι της 29χρονης στην Καλλιθέα δεν έφερε εικόνα παραβίασης, ενώ στο θύμα ήταν εμφανείς κάποιες μελανιές στον λαιμό κάτι που πιθανόν παραπέμπει σε στραγγαλισμό.

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της βρέθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης μία 29χρονη κοπέλα από την Γεωργία. Το σπίτι της είναι στην οδού Σκοπευτηρίου 24, στην Καλλιθέα. Η γυναίκα έφερε εμφανείς μελανιές στο λαιμό, κάτι που παραπέμπει σε στραγγαλισμό. Ωστόσο, οι Αρχές δεν είναι ακόμη σε θέση να πουν με βεβαιότητα εάν ο στραγγαλισμός προήλθε από κάποια ζώνη, σκοινί ή ακόμη και από τα χέρια του δράστη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχει η Ελληνική Αστυνομία, η γυναίκα είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, τα οποία όμως δεν ήταν στο διαμέρισμα, καθώς τα είχε πάρει ο εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η θεία του θύματος ανησύχησε καθώς δεν μπορούσε να τη βρει. Αυτό την ανάγκασε να φωνάξει κλειδαρά προκειμένου να μπορέσει να μπει στο διαμέρισμα. Το θέαμα που αντίκρισε ήταν η νεκρή κοπέλα. Αυτό που έχει ανησυχήσει τους ανθρώπους της αστυνομίας είναι το γεγονός πως η πόρτα δεν είχε σημάδια παραβίασης. Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ληστείας.

Αυτό κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως ο δράστης είναι κάποιος γνωστός του θύματος. Οι υποψίες έχουν πέσει στον σύζυγο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι που ήταν σε διάσταση είχε έντονους καυγάδες τον τελευταίο καιρό. Οι αστυνομία αναζητά τον άντρα της νεαρής γυναίκας αρχικά για κατάθεση.

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει ότι ο δράσης ήταν γνωστός του θύματος ανακάλυψε η αστυνομία. Το δωμάτιο της 29χρονη δείχνει ότι υπήρξε πάλη με τον δράση. Αυτός αποχώρησε και μάλιστα κλείδωσε την πόρτα πίσω του. Κάτι τέτοιο φανερώνει ότι είναι κάποιος που είχε δικό του κλειδί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments