Lifestyle

Ιουλία Καλλιμάνη: Νέα σειρά εμφανίσεων για την νεαρή τραγουδίστρια

Ιουλία Καλλιμάνη: Νέα σειρά εμφανίσεων για την νεαρή τραγουδίστρια
Η Ιουλία Καλλιμάνη πρόκειται να κάνει νέα σειρά εμφανίσεων στο «Απλά Ελληνικά» στη Γλυφάδα.

Η Ιουλία Καλλιμάνη έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού The Voice. Με το “καλημέρα” ξεχώρισε με τη φωνή της και την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου τόσο σε δισκογραφικό επίπεδο, με βαριές υπογραφές συνθετών, όσο και σε επίπεδο εμφανίσεων. Την Τετάρτη 22 Μαΐου και κάθε Τετάρτη η ταλαντούχα τραγουδίστρια ξεκινά της νυχτερινές της εμφανίσεις στο «Απλά Ελληνικά» στη Γλυφάδα.

Η Ιουλία Καλλιμάνη στο “Απλά Ελληνικά”

Στο αγαπημένο στέκι των Νοτίων Προαστίων η Ιουλία Καλλιμάνη θα δώσει τον δικό της ρυθμό και θα χαρίσει μοναδικές νύχτες διασκέδασης. Κάθε Τετάρτη η Ιουλία Καλλιμάνη στο «Απλά Ελληνικά» στη Γλυφάδα.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια επέστρεψε δισκογραφικά με ένα τραγούδι-κόσμημα για την ελληνική δισκογραφία με τίτλο «Δεν θέλω ξανά». Ένα ρεσιτάλ ερμηνείας από την νεαρή τραγουδίστρια που καταθέτει τα διαπιστευτήρια της στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Τη μουσική και τους στίχους του «Δεν θέλω ξανά» υπογράφει ο Γιάννης Λιονάκης, ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο Ανδρέας Γιατράκος. Την οπτικοποίηση του νέου single της Ιουλίας Καλλιμάνη πραγματοποίησε ο Ορφέας Καλαφάτης. Στο Music Video συμμετέχει ο Γιάννης Αλεξόπουλος. Κυκλοφορεί από την Sonar Music.

Δείτε το σχετικό βίντεο του τραγουδιού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments