Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεργία (vid)

Ευρωεκλογές 2019: Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεργία (vid)
Ευρωεκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το νέο του σποτ για την ανεργία.

Ευρωεκλογές 2019: Η χώρα έχει μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει στη δημοσιότητα το νέο του σποτ για την ανεργία.  Ο τίλος του βίντεο είναι “Ανάκτηση εργασίας”. Ο πρωταγωνιστής είναι κάποιος που ψάχνει να βρει δουλειά πάνω στο αντικείμενο του το 2014.

“Να έχεις τελειώσει Πανεπιστήμιο, στρατό, να βρίσκεις τη δουλειά που θέλεις και να την χάνεις στο τρίμηνο επάνω επειδή κλείνει η επιχείρηση”, είναι τα λόγια του πρωταγωνιστή του βίντεο, που εμφανίζεται να κάνει πρόχειρες δουλειές αντί να εργάζεται πάνω σε αυτό που έχει επιλέξει να σπουδάσει.

Ευρωεκλογές 2019: Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την ανεργία

Το βίντεο είναι διάρκειας μόνο 47 δευτερολέπτων, αλλά προλαβαίνει να μας δείξει τον πρωταγωνιστή στο σήμερα. Το 2019 ο νεαρός έχει καταφέρει να βρει δουλειά στον κλάδο του. “Σήμερα έχω κανονική δουλειά. Δεν θα πάψω να ελπίζω, να παλεύω για κάτι καλύτερο. Πίσω όμως δεν γυρίζω”, αναφέρει.

Στο φινάλε του το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ κάνει σύγκριση στο ποσοστό της ανεργίας το 2014, που ήταν στο 27%, με την ανεργία το 2019 όπου μειώθηκε κατά 9%. Με αυτό τον τρόπο το κόμμα της Κουμουνδούρου θέλει να δείξει ότι συνέβαλε καθοριστικά στην πτώση της ανεργίας και ότι βρίσκεται πάντα κοντά στους νέους ανθρώπους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments