Lifestyle

Eurovision 2019: Οι Βρετανοί “έθαψαν” την Τάμτα

Eurovision 2019: Οι Βρετανοί “έθαψαν” την Τάμτα
Οι Βρετανοί δεν μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνιση της στον ημιτελικό της Eurovision 2019.

Η Τάμτα ήταν μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2019. Η γνωστή τραγουδίστρια εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού. Η εμφάνιση της δεν πέρασε απαρατήρητη και προκάλεσε πολλά σχόλια. Μερικά από αυτά δεν ήταν θετικά, ειδικότερα αυτά που έρχονται από την Μεγάλη Βρετανία.

Οι Βρετανοί σχολίασαν με καυστικό τρόπο τις στυλιστικές επιλογές της Τάμτα. “Η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο έδειξε τον καβάλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο”, έγραψε η γνωστή βρετανική εφημερίδα.

Eurovision 2019: Στο στόχαστρο η Τάμτα

Πέρα από τα ΜΜΕ του νησιού, οι Βρετανοί φανς της Eurovision στο Twitter έκαναν party σχολιάζοντας με τον γνωστό τρόπο τους. Μεταξύ άλλων έγραφαν ότι θα χρειαστεί χρόνια για να βγάλει αυτές τις μπότες και ελπίζουν να μην συγκαεί, ότι δεν είναι σίγουροι αν τους αρέσουν τα διαφανή εσώρουχα και κάποια άλλη ότι νομίζει πως βρήκε πού πήγαν τα σιδερένια εσώρουχά της.

Η Τάμτα, στην αρχή του τραγουδιού της στον ημιτελικό της Eurovision, φορούσε μαύρες πανύψηλες μπότες από PVC και ένα επίσης μαύρο τζάκετ από PVC, το οποίο έβγαλε στη συνέχεια προκαλώντας υστερία, καθώς αποκάλυψε το κορμάκι-οπτική ψευδαίσθηση που φορούσε και έμοιαζε σαν να μην φοράει τίποτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments