Μedia

MasterChef τελικός: Σπυριδούλα και Μανώλης στη “μάχη” για το μεγάλο έπαθλο

MasterChef τελικός: Σπυριδούλα και Μανώλης στη “μάχη” για το μεγάλο έπαθλο
Έπειτα από πολλές δοκιμασίες και αρκετούς διαγωνιζόμενους, το MasterChef οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στην Τετάρτη (22/5/19). Τότε είναι η ημέρα που θα μάθουμε αν η Σπυριδούλα ή ο Μανώλης είναι η/ο επόμενη/ος MasterChef της Ελλάδας.

Σπυριδούλα και Μανώλης βρίσκονται στην τελική ευθεία του Masterchef και διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο την Τετάρτη (22/5/19), οπότε και θα διεξαχθεί ο τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής. Ωστόσο, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, η διαδικασία του… φινάλε θα γίνει σε τρία μέρη και θα διαρκέσει τρεις μέρες. Στο πρώτο μέρος, τη Δευτέρα, οι παίκτες θα βρεθούν στην Ισπανία για μία σειρά από δοκιμασίες, την Τρίτη επιστρέφουν στο στούντιο, αλλά ο μεγάλος τελικός της Τετάρτης θα έχει εκπλήξεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το τελευταίο μέρος του MasterChef θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη από τα στούντιο, ενώ όπως ακριβώς έγινε και πέρσι, η βαθμολογία των δύο φιναλίστ θα δοθεί την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία, ώστε να μην διαρρεύσει το αποτέλεσμα πριν αυτό ανακοινωθεί στον αέρα της εκπομπής.

Πάντως, μία ακόμη διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι η Σπυριδούλα και ο Μανώλης θα πρέπει να αναμένουν την βαθμολογία από όλες τους τις προσπάθειες στον τελικό, το βράδυ της Τετάρτης. Να σημειώσουμε ότι σήμερα, Παρασκευή (17/5/19) δεν θα προβληθεί επεισόδιο του διαγωνισμού.

Όσο για τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, από τις βαθμολογίες που έχουν πάρει οι δύο παίκτες, το προβάδισμα έχει ο Μανώλης έναντι της Σπυριδούλας, όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments